Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.461
- 7.289
- 1.298
En başından istemiyorduk diye suçlu olmuştuk adamın hazır olmasını beklersiniz bütün sene.Keyfi gelirse oynar belki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreirada var
aynı anda aynı twiti mi ne atmışlardı ben de öyle hatırlıyorumNevzat değil miydi bu zülfo aga
bana kalsa sol beke kazimcan'i montelemek yerine kaleye okan'i montelemek daha mantikli ama okan hoca'nin bunu yapacagini sanmiyorumDiğerlerinde kim oynuyor yav yerli olarak
Tek sıkıntı onların kalecisi yerli, başka da öyle büyük sorun yok.
Rodop Nevzat hatta uykuları kaçacak rakiplerin dedi NevzatKim diyor nevzat mi
1 tane adam gibi kanat alsinlarda sola yunusla kerem yarışsın sağ taraf icinonu belli ki daha geride kullanacak hoca
Olsun hocam, twitter profillere Icardi fotosunu eklemek daha onemli.Seyyah mı topçu mu belli değil
Dün Milano bugün Paris yarın Miami
Sivas deplasmanına mı gidecek bu yavşak şimdi
Vaz geçelim bence. 2 kanat alalim daha iyi2.5 ay sonra DK var herifin umrunda değil.
İnsanda biraz hırs olur yav.
Aynen, geçen sezon oyunları yoktu, bireysel beceri ve rakiplerin kötü olması farkı yarattı.Bu takım ve hoca ile devam ederlerse Başakşehir 'de olduğu gibi belli bir standartları olur ve sürekli tepede kalırlar.Attığı 11'e istinaden dedim renktaş. Yoksa Yusuf Yazıcı da istenir yani. Trabzonspor kötü takım asla değil. Önceden de değildi zaten de şimdi yeni gelen transferlerle bambaşka oldular. Ama hepsi takım üstünde elbette. Yoksa Schuster'in Beşiktaş'ı, Pereira'nın Fener'i ve bizim Falcaolu ilk yıl mesela tarihin en iyi ve alternatifli kadrolarından bazıları ve hiçbiri şampiyon olamadı.
Yerliyi sıkıntı edende bir tık biziz. Bjk necip meciple puan alıyor. Emin'i filan arada denemek lazım.