Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse u17 takim kurulsun demiyor. Sergio Mertens Mico Torreira Sefer Dubois bir ton olmus tecrubeli topcuyu doldurmussun takima gidip ustune futbolla pek alakasi kalmamis ilk firsatta dunya turuna cikan adama 4 5m baglamanin kime ve neye faydasi var. 22-26 yas araliginda 2 3 adam indirirsin ona verecegin maasla

Kimse u17 takim kurulsun demiyor. Sergio Mico Torreira Sefer Dubois bir ton olmus tecrubeli topcuyu doldurmussun takima gidip ustune futbolla pek alakasi kalmamis ilk firsatta dunya turuna cikan adama 4 5m baglamanin kime ve neye faydasi var. 22-26 yas araliginda 2 3 adam indirirsin ona verecegin maasla
yok kank anlatamıyoruz bi türlü

İcardi’nin neden Miami’de olduğunu açıklayabilecek birisi var mı mantık çerçevesinde?

Bu adam PSG’nin sözleşmeli topçusu, bugün lig maçları var ve herif Miami’de tatil yapıyor. Sebep peki?

Ha eğer takımdan ayrılacak o yüzden gitmiştir diyorsanız transfer görüşmesi yapsın öyleyse, gideceği takıma katılsın bir an önce. Herif İbiza’ya falan gideyim gerektiğinde hemen gelirim de demiyor taa Miami’ye gitmiş puhaha olaya bak.

Sezon ortasında basıp Maldivlere giden Serdar Aziz’den ne farkı var şu adamın?
Lig yeni başladı zaten, yazın ne yaptın kardeşim inşaatta mı çalıştın tatile fırsat bulamadın heralde. Vallahi şaka gibi işler ya. Zaten bize uygun bir profil olmadığını düşünüyordum iyice irite oldum bu İcardi’ye…

icardi yalan oldu bence

su saatten sonra gelmez

sefer ve gomise kaldik malesef
Daha genç biri gelir daha iyi olur. Shamar hazır kıta bekliyor. 6-7 m bons istiyorlar, tr liginde bu tip forvetlerin iş yaptığı aşikar, macera aramaya gerek yok, gelecek sene 3-4 ay forvet arama stresinden de uzak tutar bizi

Bir de her fırsatta geçen seneyi örnek vermiyorlar mı 😄

6 tane hayvan gibi maaşlı, tecrübeli adam alınmış hala geçen sene 13. olduk eheheh

Ülke futbolundan niye bir halt olmadığı çok belli yav. Yaşlı yabancılarla yıllarca Avrupa'da başarıdan başarıya koştuk, devam edelim böyle.

Icardi
Sefer
Gomis

Gomis sözleşme bitiyor
Icardi kiralık sene sonu döner
Sefer kiralık bu performansla devam ederse almayız

Oldu ki avrupa eleme maçları oynayacağız, elde forvet olmayacak

Nantes mohammedi almasın geri dönaün diye bekleriz

yok kank anlatamıyoruz bi türlü
Ya valla isteyen istediği türküyü öttürsün bu takımın tek odağı futbol olan bizi sıçrama tahtası olarak görecek topçulara ihtiyacı var. Yeterince son kontrat verdik. Sonumuz bjknin birkaç sene önceki haline dönecek bu gidişle

Yabancı sınırı getirmenin olumsuz örnekleri şimdiden çıkmaya başladı.

Ne güzel yabancı serbestliği varken kulüpler, Çağlar, Cengiz,cenk,ozan vs. İsimleri daha genç iken ülke dışına yollayıp para kazanabiliyordu .
şimdi ise her şey yine tersine döndü çağlar,cenk gibi isimlerin geri dönme dedikoduları çıkmaya başladı ki böyle giderse seneye dönerler.

Hatta yabancı sınırı yokken alınan yabancı oyuncular bile bir şekilde ülke dışına yüksek fiyatlara satılmaya başlandı çünkü 11 yabancıya da sahada forma verebiliyordun bu sebeple genç ve gelecek vaad eden isimleri alıp geliştirme imkanın oluyordu ( Marcao,kim minje vs.) Şimdi ise sahaya 8 yabancı tek koyabildiğin için herkes Garanti olsun diye yaşlı ve yıldız diye tabir edilen isimlere yöneliyor onlarında parasal olarak geri dönüşü olmadığı için dövizler ülkeden ve kulüplerden çıkış yapmış oluyor.

Yani futbolu yönetenler bunu nasıl göremiyor yada görmek istemiyor hayret ediyorum.

Neymiş Icardi geliyormuş da beğenmiyormuşuz. Icardi'yi tanıyor musun, Inter'de izledin mi, PSG'de izledin mi, hayır

Bir kere seyir zevki vaadeden bir adam asla değil.

Dünyada hiç bir sektörde çalışmayan adam başarılı olamaz. Dünya da bunun farkına vardıki, bir çok oyuncu hala boşta, diğerleri de son gün ancak kontrat bulabildi.

Ekonomi konusuna gelince, bugünkü hamleler başarı getirmezse neler olacağını hep beraber göreceğiz. O zaman da alt yapı oyuncularıyla sahaya çıkmak zorunda kalırsak umarım yadırgamazsınız.

Kulüplerin hepsi batık, yeni hükümet futbola desteği kestiği anda, vergileri düzenli aldığı anda hiç bir bütçe dönmez. Oyuncu yetiştirip satmak zorundasın.

10 m euro şampiyonluk gelirini almak için 50 m euro harcıyoruz, dünyanın hiç bir yerinde yoktur bu aptallık.

Bir de neymiş yöneticiler bilmiyor muymuş, bilmiyorlar tabii umursamıyorlar, şimdiki başkan döneminde 3 senede 150 m euro zarar etti kulüp, borcun yarısı onun yüzünden. 4 sene FFP yedik, orta sahasız, forvetsiz sezona girdik çabuk unutuldu.

Umarım gelen hükümet ülkemizde afyon olarak kullanılan futbola desteğini keser. Ben bir Galatasaraylıyım ama öncesinde bir Türk vatandaşıyım. Artık yavaştan bizim de millet olarak, vergi mükellefleri olarak vergilerin gittiği yerlere müdahil olmamız ve hakkımızı aramamız şart. Tabi futbola gelene kadar bin tane gereksiz harcama yapıyor hükümet o da ayrı mevzu.

Kimse u17 takim kurulsun demiyor. Sergio Mico Torreira Sefer Dubois bir ton olmus tecrubeli topcuyu doldurmussun takima gidip ustune futbolla pek alakasi kalmamis ilk firsatta dunya turuna cikan adama 4 5m baglamanin kime ve neye faydasi var. 22-26 yas araliginda 2 3 adam indirirsin ona verecegin maasla

U17 takımı kurulacak diyen kim pardon da?
Elinde BAY, Hamza var da dilden dile anca söyleniyor, hocan oynatmıyor işte, ne yapalım? Kerem,Yunus yeniyor. Ozorn tarzı gidip öyle adam alıyoruz, hani nerde? İşte o yaşa adam indiririz ya tutarsa mantığında da olmamamız gerekiyor bunu da yapacaksak bir plan şart diyorum. Şampiyon olmazsan bu lig bir pazar alanı değil. AL için nasıl şu an kalan isimler akşam pazarı gibiyse, bu ligdeki yetiştiteceğin topçu da ancak o kadar olur diyorum...

İcardi’nin neden Miami’de olduğunu açıklayabilecek birisi var mı mantık çerçevesinde?

Bu adam PSG’nin sözleşmeli topçusu, bugün lig maçları var ve herif Miami’de tatil yapıyor. Sebep peki?

Ha eğer takımdan ayrılacak o yüzden gitmiştir diyorsanız transfer görüşmesi yapsın öyleyse, gideceği takıma katılsın bir an önce. Herif İbiza’ya falan gideyim gerektiğinde hemen gelirim de demiyor taa Miami’ye gitmiş puhaha olaya bak.

Sezon ortasında basıp Maldivlere giden Serdar Aziz’den ne farkı var şu adamın?
Lig yeni başladı zaten, yazın ne yaptın kardeşim inşaatte mi çalıştın tatile fırsat bulamadın heralde. Vallahi şaka gibi işler ya. Zaten bize uygun bir profil olmadığını düşünüyordum iyice irite oldum bu İcardi’ye…
Pek mantık çerçevesinde sayılmaz ama Wanda ile şu an Miami'de olma sebebi Wanda'nın kendi kozmetik markasının orada açılış yapması. Wanda'nın paylaşımlarından anladığım kadarıyla durum bu. Ama ligler başlamışken ne işin var oralarda

Biraz konu disi ama yeni fark ettim Melo nun Manchestere attigi kafa golünde Burak neden golü benimsemis ve kendisi atmis gibi sevinmis anlam veremedim

Aslolan Gs yapilacak bise yok
Melo golden önce tataftara hadi hadi gibisinden bi coşku verdi taraftar hareketlendi. Ondan sonrada gol geldi Burak Yılmaz attı kafa golünü. Melonun sevinmesi hem takımı hem tataftarı coşturduğu içindi diye hatırlıyorum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Tam forum antuya dönüyor diyordum ki özümüze döndük. Sorgulamak ve beklentiyi en aza indirmek lazım. Her gelen oyuncuya Roberto Baggio muamelesi yapmanın manası yok. İcardi gelir performansı veriri bizde ona göre gardımızı alırız. Kırk katır mı kırk satır mı belli olur o zaman. Bu arada İcardi transferi fırsatta olabilir. Uçuk örnek olarak Melo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt