- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Yok mu icardi gelişmesi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya hadi almasın diyelim adam sendeki golcü sorununu çözdü bunu kompanse edemeyeceksen külübü kapat gitsin. Her oyuncu geri dönüşü olacak diye bir kaide mi var anlamadım. Geri dönüşü olanlarda mevcut şuanda. Ve dahası da alınabilir sonra bunda ne sıkıntı varkikim alacak 5 yıllık alan adamı? 29 yaşında ki ve klübünün aldığı maaşın yarısını karşıladığı haline bile kimse talip olmazken 31 yaşındaki halini kim bonservis verip alsın.
Avrupa’da olmadığımız sezonda İcardi, Sefer, Mertens’e bir sezonluk 11.5 milyon euro verilmesini gerçekten savunuyorsan seninle ortak bir noktada buluşamayız üstat. Hiç boşuna tartışmayalım.Bu saydığın oyuncuların toplamı 17-18m. yapar. Feghouli ve Babel ikisi tek başına 8m civarı alıp hiç bir faydaları yoktu. Senin hesaba göre gidersen burda 6 oyuncu var. Ortalama genç bul 1.2 ver yine yaptı 7-8m ve riskin babasını aliyosun. Şu saydığın oyuncuların hangisi tartışmalı birde onu söyle. Seferovic okey başka? Oda açılır kendini toparlar bence. Onu bunu da geç orta saha Berkan Taylan herkes küfürler ediyodu. Şimdi aldığın adamlar klas kalite ben anlamadım asıl sen nasıl bir Galatasaray istiyosun? Anlat eğer mantıkliysa dediğini savuncam şahsen bunndan sonra
Tmm kardeşim o zaman siz gidin genç potansiyelli adamlara 8-10 bonservis verin sonra tutmayınca kiralayın orya buraya sırf düşük maaş alıyor diye. Bişey demiyorum ben. Senin fikrin böyle bir Galatasaray ise evet tartismayalim daha iyi çünkü orta nokta aramızda olmazAvrupa’da olmadığımız sezonda İcardi, Sefer, Mertens’e bir sezonluk 11.5 milyon euro verilmesini gerçekten savunuyorsan seninle ortak bir noktada buluşamayız üstat. Hiç boşuna tartışmayalım.
Mevcut yönetimin zamanında önüne gelene 3-4 milyon maaş vermesinden ne durumlara düştüğümüzü ne çabuk unuttunuz. Yahu ffp biteli 10-20 yıl değil daha bir kaç yıl oldu şunun şurasında bu kadar balık hafızalı olmayalım. 4 sene boyunca hepimizi muhasebeci yapmadılar mı? Satmadan alamadık, kuruşun hesabını yaptık. Neden yaşandı bunlar? Nasıl bu kadar çabuk unutabiliyorsunuz, nasıl geçmişten ders çıkartmıyorsunuz hayret ediyorum.
Hâlâ şu verilen maaşları savunanlar var. Şampiyon olsan bile 3 futbolcunun maaşını çıkartamıyorsun ne anlatıyorsunuz abi siz? Hangi evrende yaşıyorsunuz?
Aynen oturduğum yerden sallıyorum zaten ben de. Daha Burney küme düşmeden Nisan Mayıs aylarında Weghorst takımıyla küme düşerse Türkiye ligi için çok iyi bir forvet olur dediğim zamanWeghorst'u kim istemedi? Neye bahane buldu?
Herkes Tjk yerine araya girelim falan diyordu.
Bu, taraftarı aptal yerine koymak da tam moda oldu.
Bu adamın kariyeri belli 31'inden sonra amerika'ya gidip sağlık için futbol tadında takılmak. Bu adamdan hırslı sürekli katkı veren bir oyuncu olmaz bu saatten sonra hatta bonservis kazanma falan hayalden öte. Bu kafada olmasa 29 yaşında türkiye'ye düşmezdi zaten o yetenekde ki adam bırak türkiye'ye gelmesini uçakla bile geçmezdi türkiye'den.Ya hadi almasın diyelim adam sendeki golcü sorununu çözdü bunu kompanse edemeyeceksen külübü kapat gitsin. Her oyuncu geri dönüşü olacak diye bir kaide mi var anlamadım. Geri dönüşü olanlarda mevcut şuanda. Ve dahası da alınabilir sonra bunda ne sıkıntı varki
Bu adamin interde yıllarca ne yaptığını neden gitmediğini ve ne sebeple gönderildiğini araştır bence dediğinin tersi olduğunu anlarsın başka bişey demiyorum kardeşimBu adamın kariyeri belli 31'inden sonra amerika'ya gidip sağlık için futbol tadında takılmak. Bu adamdan hırslı sürekli katkı veren bir oyuncu olmaz bu saatten sonra hatta bonservis kazanma falan hayalden öte. Bu kafada olmasa 29 yaşında türkiye'ye düşmezdi zaten o yetenekde ki adam bırak türkiye'ye gelmesini uçakla bile geçmezdi türkiye'den.
Kesinlikle öyle Nkodou ve Osayi tarzı şu an süratli ve adam eksiltebilen bir tane topçumuz yok. Bjk Nkodou'yu yollayacaktı, Fb ise Osayi'yi sağ beke mahkum etti. Bir nevi kendi ayaklarına sıkıyorlardı ama Bjk son anda yanlışından döndü.Onun icin depay
Onun icin dubua
Onun icin mertens istedik zaten
Millet hizli kanat diyor tamam lazim am
Hizli kanadini genc al
Onemli olan depay gibi bir adam aslinda
Dislinin son parcasi o
O olmuyorsa moura suso da olur bi tik muadili oyuncular
Onlar olmuyorsa ortaya al 10 noya oyle bi adam misal savanier, lanzini
Ama oyle nir adam SARTOGLUSART bu takima
Yoksa hep eksik kalacagiz
hiç de öyle bir şey değildir, uyumlu nispeten daha düşük maliyetli bi kadro kurup avrupada başarılı olabilirsin. artık öyle koşmadan etmeden 30 üstü kendine bakmayan heriflerle başarılı olma devri bitti avrupada.Futbolu güzelleştiren şey kaliteli ayaklardır, transferde taraftarı heyecanlandıran isimlerdir.