Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamin interde yıllarca ne yaptığını neden gitmediğini ve ne sebeple gönderildiğini araştır bence dediğinin tersi olduğunu anlarsın başka bişey demiyorum kardeşim :)
Geçen sezon onun maaşı şu kadar düşük bunun maaşı şu kadar düşük diye diye muhasebe şampiyonu olduk sezon sonu ise 13.Lük sertifikası aldık işte

Ghezzal harici burda yazdığın hiçbir adam fark yaratmaz renktas. Rossier yerine dubois almışsın. Nkodou istikrarsız ve sakatlık sorunu var ne zaman patlayacak keyifle bekliyorum :) ve bir kanat gelcek bakalım
Abartısız söylüyorum sana şu an Bjk'de tek korktuğum topçu Nkodou. Bjk'de sakatlandığı an alternatifi yok ve tüm takımı hızlandıran topçu şu an o. Ghezzal ve Rosier benim abartıldığını düşündüğüm topçular ama öyle ya da böyle senede toplam 10-15 gole etkileri oluyor.

Geçen sene bizde en çok kazanan 10 oyuncudan 8 i ile yollar ayrılmış , mesaj bu kadar.
Bahsettiğin 8 adamın 3-üne ya fesih bedeli ödedin ya da maaşının yarısını veriyorsun.

Giden 8le gelen 8 arasında da yarı yarıya maaş farkı var.
Aynen oturduğum yerden sallıyorum zaten ben de. Daha Burney küme düşmeden Nisan Mayıs aylarında Weghorst takımıyla küme düşerse Türkiye ligi için çok iyi bir forvet olur dediğim zaman

Adamın takım arkadaşlarıyla yaşadığı problemden, futbolculuğuna, yeteneksizliğine kadar neler söylendi ben biliyorum. Ne zaman Weghorst kelimesini yazsam forma peşi sıra şöyle istemem böyle istemem alıntıları geliyordu mesajıma

Beşiktaş talip olup getirdiği zaman mı değere bindiyse bilemem orasını
Weghorst'u o kadar tanıyan olduğunu dahi sanmıyorum.

Haziran ayında herkes araya girelim diyordu zira bunu diyenlerin bile çoğu tanımıyordu.

Bu adamin interde yıllarca ne yaptığını neden gitmediğini ve ne sebeple gönderildiğini araştır bence dediğinin tersi olduğunu anlarsın başka bişey demiyorum kardeşim :)
Merak etmeyin ben biliyorum herşeyi neden kadro dışı kaldığını taraftarların evini basmalarını falan inter dönemi üzerinden kaç yıl geçti adam psg dönemi sonrasını konuşman lazım. Adam o dönemler kendini kanıtlama dönemlerindeydi şuan doymuş durumda.

"İcardi'den iyisi Messi, nasıl istenmez?" demek yerine, "İcardi gibi büyük topçuyu, neden takımı 6 milyon cebinden verip yollamaya çalışıyor, neden Avrupa'da kimse almadı?"yı sorgulamak daha doğru bizim için.

Bu sorgulama sonunda "İcardi bizim için en iyisi" sonucu da çıkabilir. Neticede Hagi'yi bıraktı zamanında Avrupa, Sneijder'i bıraktı bize. Ama sorgulamadan sırf yıldız diye oyuncu isteme ve istemeyene şaşırma kafasından çıkmamız lazım.

Sorgulamayıp beklentiyi arşa çekenler sonra oyuncuya en çok sövenler oluyor.

Geçen sene 40 yaşındaki Atiba jkyi taşıdı denmedi mi burada yaw. Batsu gibi isme verilen bir rakama İcardi çekmek tabi ki şöyle bakınca bir başarı olur gözümde. Onun ne vereceği ne kadar şüpheliyse bu adamın da öyle. Bazı isimler böyle masaya ismini koyarsın daha adı atıyorum beş eder. Hani Falcao,Babel anlıyorum, o yaşa çok. Birinde de kroniklik mevzu da İcardi'nin yaş 29, sakatlık için bildiğim yani böyle ciddi bir vakası yok. Benfica gibi kulüp misal çok mu akılsız atıyorum Draxler gibi uzun süre sakatlık geçirmiş bir herifi kadrosuna kattı. Bizde olsa şu transfer vallahi sabah akşam yangın yapılsa da ses etmem. Çünkü onun ekonomik durumuyla derim ki benim bu riski alma durumum bir değil. Haklılar. Yaş, sakatlık vs. Çünkü ağzında yanmış. Bu kadar böyle yükselecek bir durum değil benim açımdan. Takım top oynamıyor daha ben de dedim bunları, onuncu haftaya kadar kendimi tutacağım dedim. Eksikler için kanat, on no, forvet olsa kendi adıma ekonomi anlamında yeter dedim. İcardi'ye başta bu özel yaşamı dolayısıyla sıcak bakmıyordum, bazı görüşler fikrimi değiştirdi dedim. Hiçbir zaman için isim vermedim. Erişemeyeceğimiz isimler konusunda da kafa yaptım. Eğer sen bu uzun süreçte Gomis'in yerini bile Gomis ile dolduruyorsan zaten doğru yolda değilsindir. Benim anladığım şu bu lig şampiyonluğu ya da tr kupası her neyse almak için getirdiğimiz sükseli adam fazla ama bu lig aynı zamanda o kadar çok konuşuluyor ki biz birini yetiştirirsek mükemmel rakamlara iteleyebiliriz. 🤣

Bu ligde çok merak ediyorum hangi gençleşmiş, scout ve alt yapıya önem vermiş kadro kurulup şampiyon olmuş... Hangi böyle patlama yapmış topçu 25-30ları görmüş...

Lig araç diyorsunuz, bir sonraki postalarda olsak da bir işe yaramayacak. O zaman kepenk vuralım. Ne diyeyim. Tekrar ediyorum gençlere karşı değilim ama kulübü bu kalitede bir ligde olunca bunların da şaha kaldıracağını düşünmüyorum. Z kuşağı denilen kesime hitap etmemek gibi lüksün de olduğunu düşünmüyorum. Çoğu konuda uyuşamama rağmen dünyayı bir şekilde kullan-at, eskidi mi sapıtıp at yenilen gibi -hem de kısa süreçte yönettikleri bariz. Sen, ben her koşulda diyoruz romahtiklik edip destekleriz de bu çağ öyle değil. Bunlar da senin geleceğin... Başarı yoksa bunu da yavaştan kaybedersin. Bu ülkede 2000 sonrası iki kupayla böyle bir nesili kendisine bağladı ve bizim çoğumuz onlardan. Marka değerimizin, reklam yönümüzünde bir bu kadar korunması gerek.

Neyse, çoğu kişiyle uyuşmuyorum, cooook farklı düşünüyorum. Fikirlerimin de arkasındayım.

Bizim yönetim hala zor transferler pesinde kosuyor, beyler surda bir kac gün kaldi transferin kapanmasina, gidin daha kolay isimsiz oyunculari kovalayin, bu scout ekibi ne ise yariyor? 5 büyük Lig disindan oyuncu getirin, bu gidisle son gün panik transferi yapcagiz, son transferimizi yapali kac hafta oldu, yönetim acaba bu süre icin de ne yapti inanilir gibi degil.

Merak etmeyin ben biliyorum herşeyi neden kadro dışı kaldığını taraftarların evini basmalarını falan inter dönemi üzerinden kaç yıl geçti adam psg dönemi sonrasını konuşman lazım. Adam o dönemler kendini kanıtlama dönemlerindeydi şuan doymuş durumda.
İşte ben senin gibi düşünmüyorum. Tekrardan oynamak istemese Arap ülkelerine de gidebilir bu adam senden aldığının fazlasına hemde. Neyse boşa tartışmaya gerek yok renktas biz aynı şeyi düşünemiyoruz senle saygı duyuyorum fikrine ama farklı düşünüyorum. Kim haklı kim haksız zaman gösterir zaten

icardiyi güncel şartlarda gereksiz buluyorum aama gelmesini de heycanla bekliyorum idc

Bjk nin ffp anlaşmasından sonra Werghost’u alma şansı yok gerçi normalde de çok zordu. Bence sezon sonu bir yoklama çekeriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dun Dortmund macina bakiyordum ve stad full dolu. Adamlar neredeyse 10 sene sampiyon olamamislar ama tam destek. Bir nevi kendi hallerini benimsemisler. Acaba biz de 10 sene sampiyon olamazsak ne olurdu?
Veya Almanya'da yasayanlar cevaplasin, Bayern 10 sene sampiyon olamazsa ne olur?
Her gün et yiyen aslan, ot yer mi?
Hem yetistirici hem yarışçı olmak icin gercekten cok iyi secimler yapmak zorundasin ve biraz da sansin olacak.
Hakikaten iki ucu b.klu

hiç de öyle bir şey değildir, uyumlu nispeten daha düşük maliyetli bi kadro kurup avrupada başarılı olabilirsin. artık öyle koşmadan etmeden 30 üstü kendine bakmayan heriflerle başarılı olma devri bitti avrupada.

geçen seneki kadro beğenmesek de avrupada başarılı oldu, çünkü en az rakip kadar mücadele ediyordu, dinamizme sahipti.

falcaolu, serili, nzonzili bilmemneli tam senin istediğin yıldızlar karması kadro naptı? gittin her maç rezil oldun brugge'u bile yenemedin. bjk geçen yıl batsuayi, pjanic, alex getirdi naptı? bjklilerin çoğunluğu da yok gruptan lider falan çıkarız falan diyordu aynı senin mantıkla 0 çektiler.

bu tarz transferlerle ve yapılarla başarı gelmez avrupada.

full genç alınsın demiyor kimse ama kadronun çoğu geri dönüşü olabilecek adamlardan oluşmalı. torreira müthiş transfer mesela, hem direkt katkı verecek hem de dönüşü de olabilecek bi adam.

kopenhag tsnin 3te biri maaş bütçesine sahip geldi tokatladı gitti.

burası katar değil bunu öğrenin artık, senin etin ne budun ne de 3-4 milyon maaş vermeye kalkışıyosun?

Gerekli cevabı postunuzu görmeden uzunca yazdım. Konuyu uzatmayacağım. Çok farklı bakıyoruz, bu da değişmeyecek.

Batshuayi maaşına İcardi gelmesine ben ses etmem normalde çok istediğim bir topçu değildi.. Bu hususlarda maaş da çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt