- 28 Temmuz 2019
- 46.888
- 47.468
- 3.633
Ercan Taner’in avukatı mısınBiraz konu disi ama yeni fark ettim Melo nun Manchestere attigi kafa golünde Burak neden golü benimsemis ve kendisi atmis gibi sevinmis anlam veremedim
Aslolan Gs yapilacak bise yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ercan Taner’in avukatı mısınBiraz konu disi ama yeni fark ettim Melo nun Manchestere attigi kafa golünde Burak neden golü benimsemis ve kendisi atmis gibi sevinmis anlam veremedim
Geçen sezon onun maaşı şu kadar düşük bunun maaşı şu kadar düşük diye diye muhasebe şampiyonu olduk sezon sonu ise 13.Lük sertifikası aldık işteBu adamin interde yıllarca ne yaptığını neden gitmediğini ve ne sebeple gönderildiğini araştır bence dediğinin tersi olduğunu anlarsın başka bişey demiyorum kardeşim![]()
Abartısız söylüyorum sana şu an Bjk'de tek korktuğum topçu Nkodou. Bjk'de sakatlandığı an alternatifi yok ve tüm takımı hızlandıran topçu şu an o. Ghezzal ve Rosier benim abartıldığını düşündüğüm topçular ama öyle ya da böyle senede toplam 10-15 gole etkileri oluyor.Ghezzal harici burda yazdığın hiçbir adam fark yaratmaz renktas. Rossier yerine dubois almışsın. Nkodou istikrarsız ve sakatlık sorunu var ne zaman patlayacak keyifle bekliyorumve bir kanat gelcek bakalım
Bahsettiğin 8 adamın 3-üne ya fesih bedeli ödedin ya da maaşının yarısını veriyorsun.Geçen sene bizde en çok kazanan 10 oyuncudan 8 i ile yollar ayrılmış , mesaj bu kadar.
Weghorst'u o kadar tanıyan olduğunu dahi sanmıyorum.Aynen oturduğum yerden sallıyorum zaten ben de. Daha Burney küme düşmeden Nisan Mayıs aylarında Weghorst takımıyla küme düşerse Türkiye ligi için çok iyi bir forvet olur dediğim zaman
Adamın takım arkadaşlarıyla yaşadığı problemden, futbolculuğuna, yeteneksizliğine kadar neler söylendi ben biliyorum. Ne zaman Weghorst kelimesini yazsam forma peşi sıra şöyle istemem böyle istemem alıntıları geliyordu mesajıma
Beşiktaş talip olup getirdiği zaman mı değere bindiyse bilemem orasını
Merak etmeyin ben biliyorum herşeyi neden kadro dışı kaldığını taraftarların evini basmalarını falan inter dönemi üzerinden kaç yıl geçti adam psg dönemi sonrasını konuşman lazım. Adam o dönemler kendini kanıtlama dönemlerindeydi şuan doymuş durumda.Bu adamin interde yıllarca ne yaptığını neden gitmediğini ve ne sebeple gönderildiğini araştır bence dediğinin tersi olduğunu anlarsın başka bişey demiyorum kardeşim![]()
O golu Burak atti ve sahiplenen Melo gibiydiBiraz konu disi ama yeni fark ettim Melo nun Manchestere attigi kafa golünde Burak neden golü benimsemis ve kendisi atmis gibi sevinmis anlam veremedim
Lan harbiden hayatim boyunca o golün Melo‘nun attigini düsünmüstm yeni fark ettimO golu Burak atti ve sahiplenen Melo gibiydi![]()
Ben hala orda golü kimin attığını bilmiyorumBiraz konu disi ama yeni fark ettim Melo nun Manchestere attigi kafa golünde Burak neden golü benimsemis ve kendisi atmis gibi sevinmis anlam veremedim
İşte ben senin gibi düşünmüyorum. Tekrardan oynamak istemese Arap ülkelerine de gidebilir bu adam senden aldığının fazlasına hemde. Neyse boşa tartışmaya gerek yok renktas biz aynı şeyi düşünemiyoruz senle saygı duyuyorum fikrine ama farklı düşünüyorum. Kim haklı kim haksız zaman gösterir zatenMerak etmeyin ben biliyorum herşeyi neden kadro dışı kaldığını taraftarların evini basmalarını falan inter dönemi üzerinden kaç yıl geçti adam psg dönemi sonrasını konuşman lazım. Adam o dönemler kendini kanıtlama dönemlerindeydi şuan doymuş durumda.
Burak atmis Onur :/Ben hala orda golü kimin attığını bilmiyorum
hiç de öyle bir şey değildir, uyumlu nispeten daha düşük maliyetli bi kadro kurup avrupada başarılı olabilirsin. artık öyle koşmadan etmeden 30 üstü kendine bakmayan heriflerle başarılı olma devri bitti avrupada.
geçen seneki kadro beğenmesek de avrupada başarılı oldu, çünkü en az rakip kadar mücadele ediyordu, dinamizme sahipti.
falcaolu, serili, nzonzili bilmemneli tam senin istediğin yıldızlar karması kadro naptı? gittin her maç rezil oldun brugge'u bile yenemedin. bjk geçen yıl batsuayi, pjanic, alex getirdi naptı? bjklilerin çoğunluğu da yok gruptan lider falan çıkarız falan diyordu aynı senin mantıkla 0 çektiler.
bu tarz transferlerle ve yapılarla başarı gelmez avrupada.
full genç alınsın demiyor kimse ama kadronun çoğu geri dönüşü olabilecek adamlardan oluşmalı. torreira müthiş transfer mesela, hem direkt katkı verecek hem de dönüşü de olabilecek bi adam.
kopenhag tsnin 3te biri maaş bütçesine sahip geldi tokatladı gitti.
burası katar değil bunu öğrenin artık, senin etin ne budun ne de 3-4 milyon maaş vermeye kalkışıyosun?
icardi 4e gelecek deniyor wandanın komisyonuylaBatshuayi maaşına İcardi gelmesine ben ses etmem normalde çok istediğim bir topçu değildi.. Bu hususlarda maaş da çok önemli