Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar'ın Beşiktaş'a maliyeti 1.2 m euroydu.

Corne bonservisliydi ama geri dönüşü olan bir adamdı zira aldıklarından fazlasına sattılar.

İkisi de kariyerlerinin genelinde disiplinli çalışmış, işlerinde güçlerinde olan adamlar. Aboubakar sakatlığından dolayı risk barındırsa da çok ucuzdu.
Toreira dubois icardi bunlar geri dönüşsüz olmaz diye düşünüyorum. Oliviera biraz fazla maaliyet ona katılırım. Ama şuanda orta sahada iyi pas dağıtıyo biraz tempo arttirirsa bence faydalı olabilir. Midso bence gayet iyi onada laf etmem. Ben sadece seferovice katılabilirim onuda zamanla görcez bakalım. Toplam maaş geçen sene ile aynı oranlarda kalırsa ve yönetim projelerini gerçekleştirirse şahsen hiçbir sıkıntı görmüyorum. Herkesin fikrine saygım var bişey demiyorum

Sabah sabah millet niye bu kadar gergin telliogullari-seferogullari gibi ikiye bölünmuş, maaşlar yüksek bizi zora sokuyor ve sokacak daha o kesin ama şampiyon olmasak ne farkeder diyen arkadaşlar için futbolun sadece bir borsa oyunu olmadığını, Mayıs ayında 4.-5. olursakta; olsun ya arada bir fark yok diyip demeyeceğini merak ediyorum.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalniz trde yavas yavas bir futbol akli olusmaya basladi

Artik herkes gerCek manada hangi futbolcunun tutup hangisinjn Tutmayacagini biliyor

Mesela icardi %80 tutmayacak 😂
Weghorstun tutacaginida biliyorduk
Icardi neye göre tutmayacak mesela. Werghost neye göre icardiden iyi. Kafa toplarında etkili karambolde iyi araya giriyor diye mi. Topla ilişiği kötü olduğu için mi. Yada Icardi nin bitiriciligi werghost tan kötü mü?

Eğer Nkodou Ghezzal ve Rosier gibi 3 tane topçumuz olursa değil Icardi Sefer bile 5 gol atmıştı şimdiye kadar. 4 maç içinde toplam 3 defa gollük pozisyon buldu adam birisi Ümraniye defansının hatası. Tüm problemimiz yaratıcı oyuncu sorunu şu an. En azından bir kanadı özellikle sol tarafı değiştirmemiz lazım.

Onun icin depay
Onun icin dubua
Onun icin mertens istedik zaten

Millet hizli kanat diyor tamam lazim am
Hizli kanadini genc al

Onemli olan depay gibi bir adam aslinda

Dislinin son parcasi o

O olmuyorsa moura suso da olur bi tik muadili oyuncular

Onlar olmuyorsa ortaya al 10 noya oyle bi adam misal savanier, lanzini

Ama oyle nir adam SARTOGLUSART bu takima

Yoksa hep eksik kalacagiz

Icardi neye göre tutmayacak mesela. Werghost neye göre icardiden iyi. Kafa toplarında etkili karambolde iyi araya giriyor diye mi. Topla ilişiği kötü olduğu için mi. Yada Icardi nin bitiriciligi werghost tan kötü mü?
İcardi Weghorsttan iyi, Weghorstta İcardiden takım için daha faydalı bu doğru. İcardi tek başına 20 atar mesela, Weghorst 15 atar 10 da attırır.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Toreira dubois icardi bunlar geri dönüşsüz olmaz diye düşünüyorum. Oliviera biraz fazla maaliyet ona katılırım. Ama şuanda orta sahada iyi pas dağıtıyo biraz tempo arttirirsa bence faydalı olabilir. Midso bence gayet iyi onada laf etmem. Ben sadece seferovice katılabilirim onuda zamanla görcez bakalım. Toplam maaş geçen sene ile aynı oranlarda kalırsa ve yönetim projelerini gerçekleştirirse şahsen hiçbir sıkıntı görmüyorum. Herkesin fikrine saygım var bişey demiyorum
Icardi'nin nesi geri dönecek onu anlamadım? Kiralamasına senelik 4 vericez, bonservisini alabileceğimizi sanmıyorum.

Torreira dışında aldığımızdan fazlasına satılabilir adam yok yabancılar arasında.

Eğer Nkodou Ghezzal ve Rosier gibi 3 tane topçumuz olursa değil Icardi Sefer bile 5 gol atmıştı şimdiye kadar. 4 maç içinde toplam 3 defa gollük pozisyon buldu adam birisi Ümraniye defansının hatası. Tüm problemimiz yaratıcı oyuncu sorunu şu an. En azından bir kanadı özellikle sol tarafı değiştirmemiz lazım.
Ghezzal harici burda yazdığın hiçbir adam fark yaratmaz renktas. Rossier yerine dubois almışsın. Nkodou istikrarsız ve sakatlık sorunu var ne zaman patlayacak keyifle bekliyorum :) ve bir kanat gelcek bakalım

İcardi'den nasıl bir geri dönüş olacak adam kiralık geliyor bonservisini alamazsın alsan bile sana yıllık 5'den aşağıya gelmez ve yaşı 30 olacak nasıl bir geri dönüş olacak?

Icardi'nin nesi geri dönecek onu anlamadım? Kiralamasına senelik 4 vericez, bonservisini alabileceğimizi sanmıyorum.

Torreira dışında aldığımızdan fazlasına satılabilir adam yok yabancılar arasında.
Bence Icardi de mantıklı opsiyon koymaya calismasaydik şuana çoktan açıklanmıştı o sebeple bir umudum var.

İcardi'den nasıl bir geri dönüş olacak adam kiralık geliyor bonservisini alamazsın alsan bile sana yıllık 5'den aşağıya gelmez ve yaşı 30 olacak nasıl bir geri dönüş olacak?
31 yaşına geldi diyelim iyide performans verdi. 2 sene kullandın. Satabilirsin. Hemde çok rahat.

konu icardi değil aslında gol attıracak kanat lazım.

Gomis gol kralı olduğunda rodrigues feghuli toplamda 20 asist yapmıştı.

Diagne gol kralı olduğunda trezege 10 asist yapmış

arap topcu sevmem ama ghezzal bizde olsa sefer de falcao da İcardi de gol kralı olur.

bizim kanatlarımız gol atma odaklı ve yeterli değil bu konuda da.

Takıma kaliteli kanat alınırsa İcardi gereken imzayı atar.

Trde seyyar forvetler is yapar
Statikciler degil

31 yaşına geldi diyelim iyide performans verdi. 2 sene kullandın. Satabilirsin. Hemde çok rahat.
kim alacak 5 yıllık alan adamı? 29 yaşında ki ve klübünün aldığı maaşın yarısını karşıladığı haline bile kimse talip olmazken 31 yaşındaki halini kim bonservis verip alsın.

Yönetimin 0 strateji ile planlama yaptığını düşünmüyorum

Bu sene şampiyonluk hedefi çok net. Onun için direkt hazır kadro kurup, omurga üzerine seneye daha genç isimlerin eklemlenerek oturmuş bir kadro planladı bence Timur ve ekibi.

1 sene sonra Sefer, Gomis ve Icardi maliyetinden çıkılabilir olması da ondan.

En geç seneye Nelsson satışı yapılıp bütçe denkleştirilmeye çalışılacak sponsor ve sportif faaliyet dışı gelirler ile.

Ama belirli miktar zarar da göze alınmış gibi.

Trde seyyar forvetler is yapar
Statikciler degil
Hocam orta sahaların ve kanatların defans arkasına top atmayı becerebildi mi Icardi en değerli forvetlerden biridir. Ki okan hoca bunu yapmaya çalışıyor. Madrid Münih gibi takımlar bu taktiği çokça kullanır forvet tipleri de hep bunu yapabilen cinsten. Biz Real yada Münih değiliz ama bunu yapabilcek oyuncularimiz var. Bu sistem oturunca durdurulamaz bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt