Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümraniye'yi ne güzel yediler bugün. Bizi zaten yiyorlar. Belli ki bu yıl da yiyecekler. Seversin sevmezsin Fener de yarıştan kopana kadar doğranıyor. Açtılar önünü kendilerini kim iyi yalıyorsa, tiyatro izletiyorlar millete. Sabah Mertens akşam Icardi getirsen hakemi de federasyonu da kutlu efendiyi tapanları da yeneceksin. Yok öyle bir takım. Öyle bir oyun.

İçine etmedikleri kurum kalmadı heriflerin.

Hiç kanat transferi geçmiyor mu yav. Böyle bir aptallık yapmazlar değil mi. Kerem denen herifin caninin futbol oynamasını beklemeyecegiz herhalde

kerem sadece canı istemediği için oynamıyor gibi gelmiyor bana

o da bir etken olabilir ama kaleden çok uzak ve kalabalık içinde bırakıyoruz sanki

pva gibi bi ayaksız varken omar gitmişken MARCELO nasıl gelmez

Baydiniz

Dahs kulupler anlasmamis

Icardiyle anlasmisiz gelmis onprotokole imza atip gitmis simdi kulupleri beklerken firsatdan istifade tatile cikmis 5 cocugun anasi wanda ile zaten aldattigindsn dolaxi aralari yokdu

Ben burda firsatcilik, kivraklik, zeka goruyorum helsl olsun bu cocuk hayat ile boyle oynuyorsa

Futbol sahasinda sov yapar

7kerem sadece canı istemediği için oynamıyor gibi gelmiyor bana

o da bir etken olabilir ama kaleden çok uzak ve kalabalık içinde bırakıyoruz sanki
Yav mertens 70 metre depar atarken bu geride yürüyordu. Geride çok kosmuyor. Defansa geliyor yoruluyor diyeceğim. Isteksizlik var bu herifte net görüyorum onu

Sol kanat ve icardi gelsin yeterli
Başka bir transfer beklemiyorum

Besiktas icardi haberi çok boş beleş bi haber. İcardi transferi bozulabilir seviyede olsaydı dün ali koç bozardı. Demek ki bu iş bitmiş.
BJK daha yeni ceza yedi UEFA 'dan.Finansal Fair Play anlaşması imzalamislar 4 sene.Ne İcardi'si; menemenli günlere dönüş yakın.Biz şimdiden bakalım işimize yarayacak kim var kadrolarında, seneye elden çıkarmaya başlarlar,çökeriz hemen.

Hikayesi zayif

Oyuncular kotu nerede pedofili ve sizofreni tipli oyuncu var getirmisler

Cok kotu cacik olmaz

o da var zaten

ama bunun sebebi saha dışı mı sahada istediklerini yapamayınca kopması mı yoksa her ikisi mi
Maaşı olabilir mi. Ya da geçen sene tek yıldız bendim şimdi agababalar geldi. Duran topun başınada geçemiyor. Duygusal davranmayacak iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt