Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miami filan da önemli değil. Kurtlarını bütünüyle döksün de gelsin, gelecekse. Yeter ki geldikten sonrasında kendisini tamamen futbola versin (Esas bu konuda şüpheliyim!). Mesela çoğumuzun sevgilisi Sneijder da her sezon 1-2 hafta geç ve 10 kg filan fazlayla gelirdi. Sonra o kiloların çoğunu birkaç haftada verir, takımda başrolü üstlenirdi yine...

Meloda öyleydi.Ligin üzerinde olan adam bunu yapabilir yeter ki sahada kalitesini koysun.

bana kalsa sol beke kazimcan'i montelemek yerine kaleye okan'i montelemek daha mantikli ama okan hoca'nin bunu yapacagini sanmiyorum

kaliteli yerli sol bek de yok ülkede hiç, pva ve muslera'dan vazgeçilmedigi sürece sol kanatta kerem'den baska alternatif kalmıyor akbaba'yi mertens'in yerine tercih etmeyeceğini düsünürsek
Kardeşim Berkan var Akbaba var Kılınç var

Beğenmiyor musun

Ali Turap var, Hamza var, Kazımcan var

Kimsenin kadrosu 4 4lük değil bu yerli mevzusundan

Tjk ilk 4 maça Salih, Ersin, Berkay, Neciple falan çıktı

Hani sen de hocasın 1 yerliye de dokunuş yap da geliştir yani.

icardiyi ben şahsen drogba gibi reklam yüzü olarak goruyorum elbet katkı verir ona eminim ama 30 gol dahi atsa biz o adamın ve karısının maaş şartlarını karşılayamayız 1 sene boyunca kullanalım bize elbet yeni kapılar açacaktır

Kardeşim Berkan var Akbaba var Kılınç var

Beğenmiyor musun

Ali Turap var, Hamza var, Kazımcan var

Kimsenin kadrosu 4 4lük değil bu yerli mevzusundan

Tjk ilk 4 maça Salih, Ersin, Berkay, Neciple falan çıktı

Hani sen de hocasın 1 yerliye de dokunuş yap da geliştir yani.
Fener ferdiyi bek oynatıyor yav. Altay denen adam ortalamanın bir tik üstü kaleci. Oda boy avantajı olduğu için.

Ersin ve necip oynuyor harbi besiktasta. Salihte zorunluluktan oynuyor.

Koydular öne yabancıları skoru buluyorlar ışte. Ilerde 1 türk yeter. O da Yunus olur

lahoooooooooooo la kanat alın kreatif herif alın yeterrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt