- 15 Aralık 2011
- 17.877
- 6.972
- 1.373
icardinin en geç yarın açıklanması lazım.
boşuna mı senelik ücret veriyoruz biz bu herife ? gaziantep maçını kaçırmasının hiç bir telafisi yok!!!!
Antep maçına yetişmezse hiç gelmesin zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardinin en geç yarın açıklanması lazım.
boşuna mı senelik ücret veriyoruz biz bu herife ? gaziantep maçını kaçırmasının hiç bir telafisi yok!!!!
Reiss Nelson artik bizim icin hayal perest bir transfer. Kendisi Saka'nin yedegi olacak buyuk ihtimal. Saka zaten formsuz, belki formayi kapar, belli olmaz.
iyi yatırım yaptık kadroda tuttuk göndermedik. bir şekilde faydalanmak lazım. torrent pva kerem berkanı iyi gösteren bir oyun bulmuştu. okan hoca da yapabilirihtimal vermiyorum
okan hocanın 12. adamı miçö olacaktır ki ilk 11 olma ihtimali de çok yüksek
İkisi birden harika olur Moura orta sahanın beş bölgesinde de iş yapar,Martial da takıma en önemli eksiğimiz olan hız katar.Martial mi Moura mi ?
Ozaman Morutani niye gonderdin?Opsiyonlu Yusuf Demiri kiralayalim. Yabanci olsada bari U21 kontenjanina girer.
Icardi yedek mibrekalo merten yunus
berkan sergio
torreira
pva abdülkerim nelsson dubois
Ozaman Morutani niye gonderdin?
MantikenBen göndermedim onu.
ihtimal vermiyorum
okan hocanın 12. adamı miçö olacaktır ki ilk 11 olma ihtimali de çok yüksek
Mantiken
İddia kısmen doğru da Bruma koymak nedir yavWakayeme
Larin
Elia
Onyekuru
Garry
Foto yanlış olmuş ewt ama son 5 şampiyon böyle. Hatta öncesine gidersek formda Babel'in bjk şampiyonluğu da var. En son Yasinli bizizdir herhalde yerli sol kanatla şampiyon olan
kadro dışıIcardi yedek mi
emrah nerelerde yavvitardi
Elia oynamış çoğunlukla. Bruma da 16-17'de deplasmanda bayağı maç çözüyordu ama forvette Eren vardı bir tek.İddia kısmen doğru da Bruma koymak nedir yav
Nkudou da keza.
Elia oynamış mıydı şampiyon oldukları sezonda? Crivelli solda oynuyordu daha çok diye hatırlıyorum.
Net olanlar Wakame, Garry ve Kuru
Larin kanat profiline çok uymuyor çünkü.