Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.328
- 16.345
- 1.578
kanat oyuncusu transferinin forvetten daha önemli olduğu aşikar olduğu halde o hamlenin yapılmamış olması üzücü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi transfer dönemi diye hosgoruluyor belki fakat birkaç hafta sonrada hakem mafyasına yapılan itliklere karşı eski yönetimler gibi sessiz kalınırsa bu yönetimde uzun ömürlü olmayabilir
6 tane tecrübeli topçu almışısız torreira dışında çoğunun son kontratı olacak bundan sonra gençlere yönelmek lazım demenin neresi yanlış da böyle bir çıkış yaptınız anlamadım.U17 takımı kurulacak diyen kim pardon da?
Elinde BAY, Hamza var da dilden dile anca söyleniyor, hocan oynatmıyor işte, ne yapalım? Kerem,Yunus yeniyor. Ozorn tarzı gidip öyle adam alıyoruz, hani nerde? İşte o yaşa adam indiririz ya tutarsa mantığında da olmamamız gerekiyor bunu da yapacaksak bir plan şart diyorum. Şampiyon olmazsan bu lig bir pazar alanı değil. AL için nasıl şu an kalan isimler akşam pazarı gibiyse, bu ligdeki yetiştiteceğin topçu da ancak o kadar olur diyorum...
Icardi konusunda haklısın abi çok bir fark yaratabileceğini ve bu maliyetlere değebileceğini zannetmiyorum. Pozisyon üretemeyen ve keyif vermeyen bir futbol oynanıyor 4 maçtır. Bunda da en kilit konu defanstan başlayıp kanatlara kadar oyunu hızlı açıp dar alanda etkilili olamamaktan kaynaklanıyor. Planlama ve transfer işi bu kulüpte maalesef her sene 1-2 noktası mutlaka eksik bir şekilde ilerliyor.Nelsson geldikten sonra hep aynı performansı verdi, mevzu genç olmak değil karakter ve oyun disiplini.
Genç alma konusu da bitti, bu dakikadan sonra ucuza potansiyel getiremezsin.
Eleştirdiğimiz nokta bugün idmanda olması gereken adamın Miami sularında gezinmesi. Böyle bir adamın da kurtarıcımız olduğuna kayıtsız şartsız inanılması.
Hele de takımın esas ihtiyacının 2 tane farklı tipte kanat oyuncusu olduğu ortadayken.
Ben bunları yıllardır söylüyorum, FFP dönemlerinde orta sahasızlık ve forvetsizlikten sürünürken de aklımız başımıza gelmedi. Marcao olmasa muhtemelen bu yaz aldıklarını da alamazlardı yani bu dönem gelen adamları da o beğenilmeyen geliştirme stratejisi sağladı.
Geçen sene de burada kilit noktalara tecrübeli adam gerektiğini bugün geliştirmeliyiz diyen herkes yazdı. Bu işin bir dengesi olur, ortası olur.
En komik nokta da Icardi ile güzel futbol izleyecekmişiz, Icardi'yi azıcık tanıyan birisi göze hoş gelen futbol vadetmediğini, dribbling bile yapan bir adam olmadığını; usta bir poacher olduğunu bilir.
Yahu Sami 35 yaşında Falcao bile gitti İspanya yaptı bizden sonra o sakat haliyle. Memnun olmadığın zaman şu an aldığın oyuncuların çoğu kendine takım bulur. Bulamayan şuanda kadroda göndermeye çalıştıkların eskiden alınanlar. Son kontratları filan değil6 tane tecrübeli topçu almışısız torreira dışında çoğunun son kontratı olacak bundan sonra gençlere yönelmek lazım demenin neresi yanlış da böyle bir çıkış yaptınız anlamadım.
Bay ve Hamza 11dekilerden iyi durumda değil demek ki o yuzden oynatmıyor okan hoca. Gençlere onyargılı olsa yunus ve keremi neden oynatsın.
Ozornwafor örneği de epey acımasız olmuş. Sanki hep o tipte topçular doldurduk takıma. Yanlış yapılmış kalitesi gsden fersah fersah uzak gençler alınmış olabilir ama hiçbirinin zararı son kontratına gelen sönmüş yıldızların ki kadar değildir ona eminim.
22-26 yaşa aralığı ne vereceği az çok belli olan son kontratına gelmeyen topçuları bulmak çok zor değil zor olmamalı. bu yaş aralığında direk as topçumuz olacak transferler yapılabilir imkansız değil. burada konuşulan brekalo-sallai direk bu profilde isimler. izlemediğim için yorum yapamıyorum net ama profil olarak shamar bile uygun. elin marco polosuna 4-5m euroyu tek sezonluk bayılacağıma bu profilde topçulara vermeyi daha doğru buluyorum
Vay be
Geçen sene kurulan kadroya mertens, Torreira ve icardi'yi koysan belki rangers yerine biz finalde olurduk geçen sene eksik olan profiller bu tarz lider ve iş yapan oyunculardı. Ama bu sene yeteri kadar 30 yaş bareminde oyuncu almışken hala aynı profile gitmek yanlış geliyor bana. Sonuçta türkiye ligini kazandın mı 10 milyon euro kazanamıyorsun şuan ki kurla bu kadar yüksekden maaş vermek bizi gelecekte karanlık günlere götürür.Full gençlerden scout oyuncularindan oluşan kadroyla şampiyonluk bu ligte çok zor tabi aynı şekilde takımın tamamı generallerden oluşursa o da yanlış biz bu karmanin neresindeyiz henüz net şeyler söylemek için erken fakat geçen sene fatih hocanın düşüncesi hem oyuncu seçimi olarak hem düşündüğü izlediği City tarzı oyun sistemi bizim içinde bu lig içinde çok yanlıştı
Çok şükür ki yönetim böyle düşünmüyor ve ne yaptığını biliyo. Teşekkürler Erden Timur gerçekten büyük insansın bu kadar muhalif taraftara rağmen güzel şeyler yaptın.
falcaoyu nasıl gönderdin? ceketini alıp mı cıktıYahu Sami 35 yaşında Falcao bile gitti İspanya yaptı bizden sonra o sakat haliyle. Memnun olmadığın zaman şu an aldığın oyuncuların çoğu kendine takım bulur. Bulamayan şuanda kadroda göndermeye çalıştıkların eskiden alınanlar. Son kontratları filan değil
Noldu ki ?ertanla nevzat patladı
Hocam 3m değil minimum. Mertens 4 gerisi 2-2.5 bandında. Bence çoğu kişi rakamlara tam bakmamış diye düşünüyorumumarım 2 sene sonra sövülmez yaşlıları doldurdu diye
bu arada kaliteye kimsenin laf ettiğini sanmıyorum
dubois mertens akerim torreira mitçö filan zaten kaliteyi yukarı çekti
ama bütün tramaferlerin minimum 3 milyon euro maaş ve 30 yaş olması saçma yani
3 4 sene önce yaptık aynısını benfica 18 yaşında çocuklarla üstümüzden geçti