Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.155
- 16.075
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG takımdan gönderileceğini bildirdiği oyunculara izin verdi ondan önce ful takımla çalışıyorduİcardi’nin neden Miami’de olduğunu açıklayabilecek birisi var mı mantık çerçevesinde?
Bu adam PSG’nin sözleşmeli topçusu, bugün lig maçları var ve herif Miami’de tatil yapıyor. Sebep peki?
Ha eğer takımdan ayrılacak o yüzden gitmiştir diyorsanız transfer görüşmesi yapsın öyleyse, gideceği takıma katılsın bir an önce. Herif İbiza’ya falan gideyim gerektiğinde hemen gelirim de demiyor taa Miami’ye gitmiş puhaha olaya bak.
Sezon ortasında basıp Maldivlere giden Serdar Aziz’den ne farkı var şu adamın?
Lig yeni başladı zaten, yazın ne yaptın kardeşim inşaatta mı çalıştın tatile fırsat bulamadın heralde. Vallahi şaka gibi işler ya. Zaten bize uygun bir profil olmadığını düşünüyordum iyice irite oldum bu İcardi’ye…
Hollanda'da benim amator kulubun 6 tane sahasi var, koskoca Galatasaray'in 2 tane sahasi var.Videoya belgesele gerek yok takimin cogu geri donusu olabilecek adamlardan kurulmali
TmmVideoya belgesele gerek yok takimin cogu geri donusu olabilecek adamlardan kurulmali
Shamar nicholson hayırlı olsun o gelecek bence
O beni anlamiyorSamiye şirin görünmek istiyorsun diye yorumladim
Altyapiyla benim dedigimin alakasi yok ki, altyapi bambaska bi konu ve kesinlikle haklisin.Hollanda'da benim amator kulubun 6 tane sahasi var, koskoca Galatasaray'in 2 tane sahasi var.
Tesislesmeliyiz, kemerburgaz cok onemli bu yonden. En az 7 8 saha olmali.
Karısının kozmetik şirketinin organizasyonu varmış Miami de...İcardi’nin neden Miami’de olduğunu açıklayabilecek birisi var mı mantık çerçevesinde?
Bu adam PSG’nin sözleşmeli topçusu, bugün lig maçları var ve herif Miami’de tatil yapıyor. Sebep peki?
Ha eğer takımdan ayrılacak o yüzden gitmiştir diyorsanız transfer görüşmesi yapsın öyleyse, gideceği takıma katılsın bir an önce. Herif İbiza’ya falan gideyim gerektiğinde hemen gelirim de demiyor taa Miami’ye gitmiş puhaha olaya bak.
Sezon ortasında basıp Maldivlere giden Serdar Aziz’den ne farkı var şu adamın?
Lig yeni başladı zaten, yazın ne yaptın kardeşim inşaatta mı çalıştın tatile fırsat bulamadın heralde. Vallahi şaka gibi işler ya. Zaten bize uygun bir profil olmadığını düşünüyordum iyice irite oldum bu İcardi’ye…
Genel anlamda soylemek istedim renktas. Bizim transferde surekli tuketim yapiyoruz, hic uretemiyoruz.Altyapiyla benim dedigimin alakasi yok ki, altyapi bambaska bi konu ve kesinlikle haklisin.
Ben transfer politikasindan bahsediyorum sadece
Sen alt yapı oyuncularını at araya onları sat. Arada genç yabanci da alırsın. Hamzayi parlatabiliriz meselaGenel anlamda soylemek istedim renktas. Bizim transferde surekli tuketim yapiyoruz, hic uretemiyoruz.
Geri donusumlu oyuncu almak cok onemli dedigin gibi, mesela kimse burda Torreirayi sorgulamiyor. Herif 26 yasinda 1 en fazla 2 sezon sonra bu herifi en az 10a satabilirsin Italya'ya tekrar.
Biz hem tuketiciyiz, hem son transfer yapan herifleri aliyoruz.
Ben anlatamıyorum sanırım.... 26 yaşında satarsın ya hani buna takılanlar var bunu anlamak zor olmasa gerek neyse daha yazmiycamtoreira genç yıldız mı
adam 26