Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi’nin neden Miami’de olduğunu açıklayabilecek birisi var mı mantık çerçevesinde?

Bu adam PSG’nin sözleşmeli topçusu, bugün lig maçları var ve herif Miami’de tatil yapıyor. Sebep peki?

Ha eğer takımdan ayrılacak o yüzden gitmiştir diyorsanız transfer görüşmesi yapsın öyleyse, gideceği takıma katılsın bir an önce. Herif İbiza’ya falan gideyim gerektiğinde hemen gelirim de demiyor taa Miami’ye gitmiş puhaha olaya bak.

Sezon ortasında basıp Maldivlere giden Serdar Aziz’den ne farkı var şu adamın?
Lig yeni başladı zaten, yazın ne yaptın kardeşim inşaatta mı çalıştın tatile fırsat bulamadın heralde. Vallahi şaka gibi işler ya. Zaten bize uygun bir profil olmadığını düşünüyordum iyice irite oldum bu İcardi’ye…
PSG takımdan gönderileceğini bildirdiği oyunculara izin verdi ondan önce ful takımla çalışıyordu

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hadi ertan sinsinin teki nevzata noluyor bitmemiş transferi bitmiş gibi gösteriyor

İkardi gelmiyor mu, kanat alınmayacak mı, yerli rotasyonu falan filan...

images%20(6).jpg

Hollanda'da benim amator kulubun 6 tane sahasi var, koskoca Galatasaray'in 2 tane sahasi var.

Tesislesmeliyiz, kemerburgaz cok onemli bu yonden. En az 7 8 saha olmali.
Altyapiyla benim dedigimin alakasi yok ki, altyapi bambaska bi konu ve kesinlikle haklisin.

Ben transfer politikasindan bahsediyorum sadece

Tüm Arma sevdalılarına iyi haftasonu. Oyuncu ile çözülmeyecek ise oyun problemi td ile çözülecek demektir ki Okan'ın doğru tercih olmadığı bas bas bağırıyor bu durumda. Td seçiminde de popülist davranıldı. Hic kendi oyuncu portföy'ü varmış gibi durmuyor şu ana kadar.
Bunun yanında herhangi bir genci kazanacağına dair bir işaret de gorebilmiş değiliz kampa götürmek dışında. Böyle deyince herkes lince geçiyor ama Torrent o leş kadroda Kerem'den,Berkan'dan hatta Pva'dan maksimum verim almayı başarmış,bedava Pena gibi ayağı temiz ligin üstünde kaleciyi getirebilmişti. Ve evet yerine gelen Okan ise kalsa idi demekte bir hata da göremiyorum.

İcardi istenmez mi? İstenir;ancak açıklanan maliyetler bir senelik oyuncular için çok fazla. St transferinden ziyade iyi bir kanat ile transferi kapatmamız lazım gerçekçi bakılırsa. Sonu iyi olur umarım demekten başka da elden gelen bir şey yok.

İcardi’nin neden Miami’de olduğunu açıklayabilecek birisi var mı mantık çerçevesinde?

Bu adam PSG’nin sözleşmeli topçusu, bugün lig maçları var ve herif Miami’de tatil yapıyor. Sebep peki?

Ha eğer takımdan ayrılacak o yüzden gitmiştir diyorsanız transfer görüşmesi yapsın öyleyse, gideceği takıma katılsın bir an önce. Herif İbiza’ya falan gideyim gerektiğinde hemen gelirim de demiyor taa Miami’ye gitmiş puhaha olaya bak.

Sezon ortasında basıp Maldivlere giden Serdar Aziz’den ne farkı var şu adamın?
Lig yeni başladı zaten, yazın ne yaptın kardeşim inşaatta mı çalıştın tatile fırsat bulamadın heralde. Vallahi şaka gibi işler ya. Zaten bize uygun bir profil olmadığını düşünüyordum iyice irite oldum bu İcardi’ye…
Karısının kozmetik şirketinin organizasyonu varmış Miami de...

Altyapiyla benim dedigimin alakasi yok ki, altyapi bambaska bi konu ve kesinlikle haklisin.

Ben transfer politikasindan bahsediyorum sadece
Genel anlamda soylemek istedim renktas. Bizim transferde surekli tuketim yapiyoruz, hic uretemiyoruz.

Geri donusumlu oyuncu almak cok onemli dedigin gibi, mesela kimse burda Torreirayi sorgulamiyor. Herif 26 yasinda 1 en fazla 2 sezon sonra bu herifi en az 10a satabilirsin Italya'ya tekrar.

Biz hem tuketiciyiz, hem son transfer yapan herifleri aliyoruz.

Genel anlamda soylemek istedim renktas. Bizim transferde surekli tuketim yapiyoruz, hic uretemiyoruz.

Geri donusumlu oyuncu almak cok onemli dedigin gibi, mesela kimse burda Torreirayi sorgulamiyor. Herif 26 yasinda 1 en fazla 2 sezon sonra bu herifi en az 10a satabilirsin Italya'ya tekrar.

Biz hem tuketiciyiz, hem son transfer yapan herifleri aliyoruz.
Sen alt yapı oyuncularını at araya onları sat. Arada genç yabanci da alırsın. Hamzayi parlatabiliriz mesela

Son bir kez yazıp kapatcam bu konuyu sonra kim ne düşünüyosa kendi tercihi bişey diyemem.
Yunus
Kerem
Toreira
Boey
Nelson

Arkalarında
Hamza
Barış Alper
Elinde potansiyelli 7 tane genç saydım.
Takımın geriside tecrübeli. Bu planlamaya bir kac genç yıldız adayı daha alabilirsen nasıl bir sorun oluyo yada gerçekten kötü mü anlamadım. Neyse benden bu kadar herkese saygılar iyi forumlar... Bir süre yazmamak daha hayırlı olcak

Umarım Icardi ile oyalayıp başka bir forvetle görüşüyorlardır. Böyle iş ahlakı olmayan bir heriften fayda gelmez bize. Burayı ciddiye alıp oynayacağına hiç inanmıyorum. Şu Miami konusu da düşüncemi güçlendirdi

İcardi’nin kalitesine ve kariyerine lafım yok ama aradığımız tarz bir forvet değil benim kafama en çok o takılıyor.3 forvetimizde benzer tarzda olacak.Bir tane valencia tarzı adam lazımdı bize.Hem hucumda çeşitlilik adına hemde gereğinde kanata atardın 60 sonrası ileri çekerdi kontra için vs vs.Sanchezi ondan istedik muhtemelen ama gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt