Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuntz milli takımda berkani sol bek denemisti sanırım ve fenada değildi kazma olsun hücum olmasın savunmasini yapsın yeter
Taylandan ömerden bı halt olmaz ama bazı oyunculardan verim almak hocanın elinde

Kuntz milli takımda berkani sol bek denemisti sanırım ve fenada değildi kazma olsun hücum olmasın savunmasini yapsın yeter
Taylandan ömerden bı halt olmaz ama bazı oyunculardan verim almak hocanın elinde

Taylan anadolu takımlarinda iş yapar, takas fln niye düşünülmüyor

Sizin tek yaptığınız şey muhtemelen karşı cinstenden de olduğumdan daha kendinize oranla daha cahil olmam.
Buna da eyvallah. Ben siz gibi oturup sabah akşam futbolcu videosu izleyip alt yapı oyuncusu kovalamıyorum.
Hiçbir zamanda böyle iddialarım olmadı. Bilindik isimler olduğu zaman bilgim dahilinde konuşuyorum.
Bu beni cahil yapmaz, tam anlamıyla haddimi bildiğimi gösterir. Fikrim olmayan şeyler hakkında atıp tutmaktansa az da olsa bildiğim şeyler hakkında doneler üretmek benim için daha mantıklı. Sabahtan beri yazdığım şeylere karşı gördüğüm tek şey saygısızlık, başka bir şey değil.

şu an transfer için seninle irtibatta, tatile değil eşi için gitmiş, işleri toparlayıp dönerler.
Kulüpler uyuşamadıktan sonra ne yapabilirsin. Adam neymiş dünya turu yapmış, tatil zamanına kadar indiniz yahu.
O paralar siz de olsa siz de yaparsınız... Gereksiz bir karalama. Daha oyuncun bile değilken.
Eğer gelir de böyle olursa dersin, size demeyin diyen yok.
Sabah beri dönmeyen senaryo kalmadı. Olmayan şeyler üzerinden şöyle böyle olcak.
E ben de tutacak, seksen gol atacak falan diyeyim bari o iş demekle oluyorsa.
benim anlattığım olay eski bir olay. dün çıkan fotoğrafla ilgisi yok. geri sayfalarda alper admin de uzun bir entry girmiş. eşiyle gezmek için özel izin aldığını yazmış bundan bile haberim yoktu. bu adamın tek problemi wanda lopez aşk üçgeni değil(beni zerre ilgilendirmiyor) bunu demek istemiştim. çok uzattık konuyu doldurduk cevabınız varsa yazabilirsin bu postumdan sonra ama ben devam ettirmeyeceğim. anlayışınıza sığınıyorum

benim anlattığım olay eski bir olay. dün çıkan fotoğrafla ilgisi yok. geri sayfalarda alper admin de uzun bir entry girmiş. eşiyle gezmek için özel izin aldığını yazmış bundan bile haberim yoktu. bu adamın tek problemi wanda lopez aşk üçgeni değil(beni zerre ilgilendirmiyor) bunu demek istemiştim. çok uzattık konuyu doldurduk cevabınız varsa yazabilirsin bu postumdan sonra ama ben devam ettirmeyeceğim. anlayışınıza sığınıyorum
Sami yine konuyu kapatti. Özelinide kapattı. Herşeyi kapat sen

Fena degilmiydi? Portekiz macinda sol bek oynadi üclü defans da. Top ayana geldigi an kalb kirizi gecirdim cok kötüydü yav. Top tutma sifir, pass sifir, tehlikeli bölgede top kaptirma ihtimali cok yüksek. Sol bek olmaz bu herifden sac bas yoldurur.

Takımda hala 10’a yakın çöp var ki onlara ödediğimiz bedeller yüzünden bu hale geldik yıllardır çöpe yada vasat transfere tonca para döküldü gördük sonucu sanki genç oyuncu ucuz olur diye bir anlayış tam tersi yıllık ücreti düşük olur ama gömdüğün bonservis yüksek oluyor o da ne vereceği belli değil zaten gördük zaten hala daha neyi anlatıyorsunuz kimseyi memnun etmek mümkün değil tvdekilere hesap makinesi alıp hesap yapıyor diyorsunuz da herkesten çok muhasebecilik oynuyorsunuz planmış programmış alt yapıymış scoutmuş hayatınızda şimdiye kadar bunları sanki planlı bir şekilde gördünüz de şimdi yangın yapıyorsunuz senin Avrupa’ da en yüksek reyting alarak yılın 11’inde olan adamı zar zor 15 sattın ne anlatıyorsunuz. Hayal dünyasından uyanın buralarda öyle 30 milyon bonservisleri kusura bakmayın kısa vadede göremezsiniz

Genc oyuncu alalim deyince herkes gecen sezonu ornek gosteriyor. Ya da genc oyuncu aldiginda gelip hemen katki mi verecek diyenler de var.

Bruma 22 yasinda ligde 11 gol ve 6 assistlik bir performans gosterdi ve 15 milyon euro’ya Leipzig’in yolunu tutarak tarihimizin en yuksek ikinci satisi oldu.

Onyekuru 21 yasinda ligde 14 gol ve 5 assistlik bir performans gosterdi ve kazanilan sampiyonlukta buyuk bir payi vardi. Bu gosterdigi performans ile Everton’dan 13.5 milyon euro karsiliginda Monaco’ya transfer oldu.

Denayer 22 yasinda kiralik geldigi ikinci donem sampiyon oldu ve gosterdigi performans ile ManCity’den 10 milyon euro karsiliginda Lyon’a transfer oldu.

Telles’i genc yasta Gremio’dan kesfedip getirdik. Performansi inisli cikisli olmasina ragmen Inter’de kiralik oynadi ve Porto’ya az da olsa kar ile sattik.

Saracchi’yi 21 yasinda 1.5 yilligina kiraladik ve oynadigi donem faydali oldu. Uzun zamandir bu kadar enerjisi yuksek ve surekli ileri geri giden bir bek izlememistik. Sakatliklari olmasaydi su an cok farkli bir yerde olurdu.

Gedson Fernandes’i 22 yasinda yarim sezon icin kiraladik ve o yarim sezon icinde gosterdigi performans ile taraftarin sevgisini kazanmisti.

Marcao’u 22 yasinda Portekiz’de kume dusme hattinda olan bir takimdan aldik ve gelir gelmez Luyindama ile saglam bir tandem olusturdu ve o sezon sampiyon olduk. 3.5 sezon sonra bonuslarla birlikte 15 milyon euro karsiliginda Sevilla’ya transfer oldu.

Mostafa Mohamed’i 23 yasinda aldik ve o sezon 16 macta 8 gol atarak sampiyonluk yarisinda katki sagladi.

Nelsson’u 22 yasinda aldik ve 1 sezon sonra Sevilla’dan 14-15 milyon euro’luk bir teklif geldi.

Sacha Boey’u 20 yasinda aldik ve gecen sezon oynadigi ilk maclarda, Marsilya deplasmaninda ve Barcelona maclarinda tas gibi oynadi. Bu sezon kamp kadrosuna alinmamasina ragmen sezona cok iyi basladi ve takimin en iyilerinden biri.

Sirf Cicaldau ve Morutan tutmadi diye genc oyuncu konusuna soguk bakmamak lazim. Her scout transferi tutacak diye bir sey yok. Ajax, Benfica, Brighton ve Club Brugge gibi takimlarin tutmayan cok scout transferi var. Ilk once iyi bir scout ekibi ve bu oyuncularin gelisiminde yardimci olarak bir yapi kurmak lazim.

old firm varmış

1662205560034.webp

Genc oyuncu alalim deyince herkes gecen sezonu ornek gosteriyor. Ya da genc oyuncu aldiginda gelip hemen katki mi verecek diyenler de var.

Bruma 22 yasinda ligde 11 gol ve 6 assistlik bir performans gosterdi ve 15 milyon euro’ya Leipzig’in yolunu tutarak tarihimizin en yuksek ikinci satisi oldu.

Onyekuru 21 yasinda ligde 14 gol ve 5 assistlik bir performans gosterdi ve kazanilan sampiyonlukta buyuk bir payi vardi. Bu gosterdigi performans ile Everton’dan 13.5 milyon euro karsiliginda Monaco’ya transfer oldu.

Denayer 22 yasinda kiralik geldigi ikinci donem sampiyon oldu ve gosterdigi performans ile ManCity’den 10 milyon euro karsiliginda Lyon’a transfer oldu.

Telles’i genc yasta Gremio’dan kesfedip getirdik. Performansi inisli cikisli olmasina ragmen Inter’de kiralik oynadi ve Porto’ya az da olsa kar ile sattik.

Saracchi’yi 21 yasinda 1.5 yilligina kiraladik ve oynadigi donem faydali oldu. Uzun zamandir bu kadar enerjisi yuksek ve surekli ileri geri giden bir bek izlememistik. Sakatliklari olmasaydi su an cok farkli bir yerde olurdu.

Gedson Fernandes’i 22 yasinda yarim sezon icin kiraladik ve o yarim sezon icinde gosterdigi performans ile taraftarin sevgisini kazanmisti.

Marcao’u 22 yasinda Portekiz’de kume dusme hattinda olan bir takimdan aldik ve gelir gelmez Luyindama ile saglik bir tandem oldu ve o sezon sampiyon olduk. 3.5 sezon sonra bonuslarla birlikte 15 milyon euro karsiliginda Sevilla’ya transfer oldu.

Mostafa Mohamed’i 23 yasinda aldik ve o sezon 16 macta 8 gol atarak sampiyonluk yarisinda katki sagladi.

Nelsson’u 22 yasinda aldik ve 1 sezon sonra Sevilla’dan 14-15 milyon euro’luk bir teklif geldi.

Sacha Boey 20 yasinda aldik ve gecen sezon oynadigi ilk maclarda, Marsilya deplasmaninda ve Barcelona maclarinda tas gibi oynadi. Bu sezon kamp kadrosuna alinmamasina ragmen sezona cok iyi basladi ve takimin en iyilerinden biri.

Sirf Cicaldau ve Morutan tutmadi diye genc oyuncu konusuna soguk bakmamak lazim. Her scout transferi tutacak diye bir sey yok. Ajax, Benfica, Brighton ve Club Brugge gibi takimlarin tutmayan cok scout transferi var. Ilk once iyi bir scout ekibi ve bu oyuncularin gelisiminde yardimci olarak bir yapi kurmak lazim.
Bu kadar adamdan sadece marcaodan para kazanmışız yani

@Çiğdem Gürbüz keşke başka bayanlarda yazsa foruma,en son irem vardı 2011 -2012de @Irem Tahmaz degerli görüşlerinizi yazmaktan ceknmeyin lütfen abla
asla çekinmem, zevkle de yazıyorum. Ve sabah yazdıklarımda kırdığımı düşünerek, sert çıktığımı sanarak bile özür diledim.
Sabah bir geldim postlarda oo denilmeyen kalmadı, mal olduk, aptal olduk. Sonra da empoze eden olduk.
Mal, aptal diyen kadar empoze ettiğimi düşünmüyorum kardeşim. Beğenmeyen engellesin.
Konuşup tartışmaktan ve yazılarını okuyup beğenmekten hala zevk aldığım değerli kardeşlerim de var.
Kim ne yaptığını bence biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt