- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.940
- 4.393
Ilk golü erken atsak birşeyler görecegizde ilk golü goremiyoruzherkes çok gol kaçırdık zannediyor ama gerçekten kaliteli gol pozisyonumuz çok az
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk golü erken atsak birşeyler görecegizde ilk golü goremiyoruzherkes çok gol kaçırdık zannediyor ama gerçekten kaliteli gol pozisyonumuz çok az
Alper sahinin ne dogru duyumu olmus yaw bu zamana kadar, bos herifin teki.
Sen kimi istiyonIcardi yatmış
yatırım transferiSen kimi istiyon
Ayagini kaldırmayı basarmis
herkes çok gol kaçırdık zannediyor ama gerçekten kaliteli gol pozisyonumuz çok az
Okadar kralovic dedik. Beni hayal kırıklığına uğrattı 4 maçta. Inşallah duzelir yoksa kendisini severim @Emrah DuvarAyagini kaldırmayı basarmis
çağlar söyüncü düşer mi bize
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Omar gitti de bence 3 yabanci forvet de fazlalik. Kesinlikle kanat + yedegi alinmaliydi. Herkes Mitso var diyor ama Trabzon macinda yine Berkan girdi. Gerci u21 olmazsa yedek 6 icin kontenjan yok ama mutlaka kanat yedegi alinmali.Reis tamam hedef bu sene şampiyon olmak ama planlamada oyuncu tercihlerinde gene sıkıntı var.Yani bende demek istiyorum ki hem bu sene şampiyonluk hedefi koyabilirsin hemde 3,5 senelik bir planlama yaparsın.Bunlardan birisi olacak diye birşey yok.
Ayrıca ben yönetimin yapılan sözleşmelere bakarsak bunu erden timurda söyledi 4,5 senelik plan yapıyorlar.Şunu anlamıyoruz bu planı yaparken beşinci sezonun sonunda şanpiyonluk gelecek denmiyor tabiki.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi