Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
depaya hollanda Türkiye maçında hayran olmuştum.O adam bu lige gelirse ki gelmez bence rakip savunma oyuncuları hayata küstürür

5 gün kalmış, görüşmeye hazırlanıyor lafı komik yani.

görüşeceğimizle görüşmüşüzdür

Cago son tweetlerinde Evren Chicagoya laf atmis. Sonra Caglari Türkiye'ye gelmeyi istemiyor diye o attigi tweete sabirdan sana anca y gelir diye elestirmis.

Ve Mehmet Aslanboganin 3. Lige transfer olduguna üzülmüs.

icardi bu kadar dillenmişken gelir bence ondan yana şüphen yok .bence kanatta gelir ama kim ve 3. transfer kim olur onları düşünüyorum

Bence bu sezonki en doğru oyunu Antalya'ya oynadik o kadroda ilk 11de yalnızca Oliveira ve sefer vardı Abdulkerimi saymiyorum çünkü yerine geldiği Marcao daha iyi bir stoperdi.. Sonrasında diğerleri katılmasına rağmen oyun olarak bir gelişim olmadı aksine dönem dönem geriye gittiğimiz oldu..
Bu bile herşeyin kadroyla aciklanamayacaginin ispatı..İyi futbol iyi topculara oynanir elbette ama hocanın basarisizligini da sirf bunun arkasına gizleyemezsin. Okan hoca şu ana kadar sınıfta kaldı bana göre ama sabretmekte fayda var 5 maçla adam asıp kesecek değiliz..

Icardinin gotunu kaldirip hazirlanmasi minimum 10 gün.
Ay sonu anca toplanip gelir.
Yav he he diyip göt gibi ortada bırakmak lazım psg'nin kadro disi ekibiyle takilsin 6 ay.
Bir de milli takimdan kovuldu mu degmeyin keyfime.
Son güne kadar oyalayıp durmak gerek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-03-19-27-40-670_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2022-09-03-19-27-40-670_com.twitter.android.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 128
  • Screenshot_2022-09-03-19-27-47-041_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2022-09-03-19-27-47-041_com.twitter.android.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_2022-09-03-19-27-57-944_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2022-09-03-19-27-57-944_com.twitter.android.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 123
Bence bu sezonki en doğru oyunu Antalya'ya oynadik o kadroda ilk 11de yalnızca Oliveira ve sefer vardı Abdulkerimi saymiyorum çünkü yerine geldiği Marcao daha iyi bir stoperdi.. Sonrasında diğerleri katılmasına rağmen oyun olarak bir gelişim olmadı aksine dönem dönem geriye gittiğimiz oldu..
Bu bile herşeyin kadroyla aciklanamayacaginin ispatı..İyi futbol iyi topculara oynanir elbette ama hocanın basarisizligini da sirf bunun arkasına gizleyemezsin. Okan hoca şu ana kadar sınıfta kaldı bana göre ama sabretmekte fayda var 5 maçla adam asıp kesecek değiliz..
Bence Antalya macını sans ve Muslara sayesinde kazandık, Trabzon maçında daha iyi oynadık ama Trabzon'da çok eksik vardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt