Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkesin dile getirmek isteyip getiremediği bir kişi var.yaseminin penceresi bu işi çözer

yunusun ve vargasın gecen sene cok iyi olmalarının 1.sebebi balotelliydi kanat oyuncularını oynatan tarzdaydı ki yunusta bunu kac defa söyledi

Şaka maka ama kiralık falan aldık.
Herkesin kiralıklarını övüyoruz, bugün yeterince gömüldü çocuk, biraz da win win ya sdgfsds

dün gece dmde birini darlarken yazdığım post :censored:
giphy.gif

sence is yaparmi, sanki daha hizli biri lazimdi, muriel depay gibi batshuayi bize iyi giderdi.

bunu hala kanat golcü yaparlarsa yapabiliriz.
Evet İcardi de teknik olarak öyle bir oyuncu değil.
Ama bitirici olarak bence işimizi görür. Kısır pozisyon bulup kaçırdığımız için elimizde başka adayda yok, burun kıvrılacak biri değil bana göre.
Bu seneyi götürür en azından. Kafasını versin yeter.

Depay kendi açıklama yapıp kapıları kapadı. Yoksa niye istemeyelim.
Batsu jkde çok saç baş yoldurdu, biz fazla net gol pozisyona şu an için diyorum giremiyoruz ya, fena yerdik bunu.
fbde belki daha uyumlu olabilir ama o kısım benim açımdan soru işareti. Ezbere kötülemek istemiyorum.

Bizde şimdi Gomis var, kondisyonunun yeteceği süre belli.
Sefer var ama sahada istediğimiz aktiflikte bir oyuncu değil ama son noktayı koymada da şu anlık eksik.
İcardi de böyle tembel görüntü çiziyor, ayağına top istediği için ama o pozisyonu işte teke tek de o yakalasa seferin yapamadığını atar diye düşünüyorum. Fark bitiricilik ve onye gibi bazen araya, defans arkasına ani kaçışları var. O meşgul ederken başka isimleri de fırsat doğabilir.
Mertens olsa bak o bizim istediğimiz gibi birçok şeyi yapacak kabiliyette ama hoca onu forvet değil de dediğine göre yakın oynatıp beslemek için dedi ya ondan forvetlere almadım, fakat İcardi ile iyi ikili olacaklardır. Tahmini ve temenni.

Sen baya küçükmüşun Sergo ya güzel insansın ama o belli oluyor seviliyorsun

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben ergenken üye oldum.bazen ordan burdan okuyup yorum yapıyodum.bazen abime yazdırıyodum,bazende kuzenime,bize geldiğinde.bi kere çok saçma şeyler yazmıstım.sertac murat abi vardı,bana dmden sen neden böyle sacçmalıyosun diye küfürlü ikazda bulundu.sonra bende abime mantıklı seyler yazar mısın bu abiye dedim.abimde yazdı bişeyler.

sonra sertac murat abi bak akıllı seyler yazabilyosun dedi falan.öyle gecti 2-3 sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt