- 2 Temmuz 2011
- 137.705
- 58.684
- 5.488
herkesin dile getirmek isteyip getiremediği bir kişi var.yaseminin penceresi bu işi çözer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sence is yaparmi, sanki daha hizli biri lazimdi, muriel depay gibi batshuayi bize iyi giderdi.Şaka maka ama kiralık falan aldık.
Herkesin kiralıklarını övüyoruz, bugün yeterince gömüldü çocuk, biraz da win win ya sdgfsds

2005 eylüle dönsek keşke.gerci 6.5 yasındaymısım o zaman.ama sibel can efsoymuş o dönem![]()
ülker pekiyi ilen muz alıyodu babam bana
Evet Okan kardeşim.
Foruma zaten üye olurken bu şart var ya, ne bileyim gizleme gereği görmedim sdsgd
Zaten on küsür sene sonra gelip yazmaya başladık.![]()
Sen baya küçükmüşun Sergo ya güzel insansın ama o belli oluyor seviliyorsun2005 eylüle dönsek keşke.gerci 6.5 yasındaymısım o zaman.ama sibel can efsoymuş o dönem![]()
semih çiğdem vardı bir zmnlar
o nereye kayboldu
sence is yaparmi, sanki daha hizli biri lazimdi, muriel depay gibi batshuayi bize iyi giderdi.
2005 eylüle dönsek keşke.gerci 6.5 yasındaymısım o zaman.ama sibel can efsoymuş o dönem![]()
ben ergenken üye oldum.bazen ordan burdan okuyup yorum yapıyodum.bazen abime yazdırıyodum,bazende kuzenime,bize geldiğinde.bi kere çok saçma şeyler yazmıstım.sertac murat abi vardı,bana dmden sen neden böyle sacçmalıyosun diye küfürlü ikazda bulundu.sonra bende abime mantıklı seyler yazar mısın bu abiye dedim.abimde yazdı bişeyler.Sen baya küçükmüşun Sergo ya güzel insansın ama o belli oluyor seviliyorsun
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam reis erkekmissin
Tatli bir dille ogrenmeye calismistim
erkek mi sdgfsdgdsfds
Değilim yahu. Ama bir ara ismimi değiştirmeyi düşünmedim değil.![]()