Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen dogdugunda 99da ilk ciddili iliskimi yasiyordum

Ismi mukaddesdi

Anasini satayim insanin hic ilk sevgilisinin ismi mukaddes olurmu ya
14 kasım 1998 doğumluyum.2005 kasımda 7 oluyorum ya,ondan 6.5 yazdım.bu kasımda 24 olacagım

14 kasım 1998 doğumluyum.2005 kasımda 7 oluyorum ya,ondan 6.5 yazdım.bu kasımda 24 olacagım

Yok artik

Mukaddesin dogum tarihi 14 kasimdi

fissazioni-mentali-disturbo-ossessivo-compulsivo-ictus-1.webp

2005 eylüle dönsek keşke.gerci 6.5 yasındaymısım o zaman.ama sibel can efsoymuş o dönem:uhu:

Ne zaman böyle yaşlandığım, zamanın hızlı geçtiğini hatırlatan post'lar görsem, 32 feet bi yelkenli alıp Ege'den Meksiya'ya, o limandan bu limana gitme hayali düşüyor aklıma. Ben ne ara bu yaşa geldim moduna girdim bak. :crushed:

Burada böyle çok vakalar oldu herhalde ha.
Ne bileyim, öyle insan kandıracak biri hiç olmadım.
Tabii eskiden Deniz kardeşimiz vardı, İrem'i de tanırım da çok eski de kaldı ahbaplığımız.
Buraya beraber üye olmuş olabiliriz, aynı dönemler yani, o aktif olarak yazarken ben okuyordum.
Bir Yasemin vardı galiba görüyordum, başka da sanırım yok öyle varsa bile aktif değillerdir.
Keşke olsalar aslında. Twitterda dolu misal. Forumun avantajı karakter sınırı yok. Bir de herkese açık, kimliğin de öyle. Sallamış olmuyorsun gibi hissettiriyor. Başın yana da bilir aslında ama ona rağmen doğrusu bu gibi geliyor. :ROFLMAO:

Vallah helal olsun bana okadar cok like atiyorsun ki

Futboldan cok iyi anliyorsun

Anlamayanlar utansin
benzer görüşe sahip olduğum her posta destek veririm arkadaşım.
Tabii karşıt olduklarımı da yermiş olmayayım, bu sonuçta tartışma esnasında bana da yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt