- 17 Ağustos 2009
- 44.169
- 33.280
- 3.448
Futbol bu FİFA veya FM değil. Bekleyeceksin 10 hafta ki takım beraber oynama alışkanlığı edinsin.Gerçekler boş geliyor mertens 4m ona 3 buna 2’5 veriyorsun hala yıldız icardi kovalıyorsun sahada oyun yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol bu FİFA veya FM değil. Bekleyeceksin 10 hafta ki takım beraber oynama alışkanlığı edinsin.Gerçekler boş geliyor mertens 4m ona 3 buna 2’5 veriyorsun hala yıldız icardi kovalıyorsun sahada oyun yok
Bi' an Sergio'nun götünü görünce tedirgin oldum.
Biraz önce link "mobil" kalmıştı galiba.Oldu bende de ama az once olmadi sacma bir sekilde![]()
Biraz önce link "mobil" kalmıştı galiba.
ben söylüyorum, en başından beri.Rakipler maçlarını kazandığı zaman başlıyorlar olumsuzu vermeye. Puan kaybedince ortada yoklar. Şu maçları izleyip de yorum yapın artık. Ts, fb, bjk değil en iyi topu başakşehir oynuyor mesela ama adı geçmiyor.
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guzel video ama facebook on izleme vermiyor link yuzunden sildim neyse izlemek isteyen olursa;
simdi de oldu![]()
Hücuma transfer yapmazsak 10. Haftaya kalmaz havlu atarızFutbol bu FİFA veya FM değil. Bekleyeceksin 10 hafta ki takım beraber oynama alışkanlığı edinsin.
sen çok yanlış anlamışsın rengim. bende senelerce haklı sebeplerle hakem diye ağladım.Bakin otoriteyi dinleyin arkadaslar.
Hayırbünyamin balcı bizde iş yapar mıydı