Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse kusura bakmasın da fikstür gayet de önem arz ediyor.
bir bizimkine bakıyorum, bir bunlarınkine. Üç maç ya, dört maçın üçü evmiş.
Bizim fikstürü jkye koy, bu maçla beraber şu an belki beş, dörtlerde idi.
Tabii ki kıyas yapacağım oynadığım rakiplerle. Aynı ligde mücadele etmiyor muyuz.
Terazinin ağır basan yanı, bizim fikstürün açıkçası kazık oluşu. İkinci yarıya sağ çıkarsak da bize avantaj olacak.

Neden isim çıkmıyor kanat ile ilgili. Çok garip bir durum.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dikkat edin Türk futbolunda başkan dahil oyuncular dahil dokunulamayan tek kurum hakemlik kurumu kimsenın gücü yetmiyor hakemlere dokunmaya tff dahil

Bakin otoriteyi dinleyin arkadaslar.
sen çok yanlış anlamışsın rengim. bende senelerce haklı sebeplerle hakem diye ağladım.

sonra baktım ki biz kendimizi de yırtsak bir faydası yok, bu herifler yine yapacağını yapıyor. yani bjk kollanıyor, fb her maç penaltı alıyor cart curtla haklı olarak kamuoyuda oluştursan sezon genelinde durum değişmiyor.

bu sebeple hakemin bjkye haksız penaltı vermesi, faulleri es geçmesi oldukça sıradan bir durum haline gelmişken her maç huaaaa hakem diye tepki vermek oldukça mantıksız geliyor.

bu gece bjk maçını izlemedim fakat yorumlardan gördüğüm kadarıyla standart bjk kollaması yapılan bir maç olmuş. sen burda ağlayarak bu durumu değiştiremeyeceksin diyorum.

o yüzden kendi takımının oynadığı futbola odaklan.

Allah rizasi icin bir kanat

Normalde bizde transfer dönemi son 1 hafta acilirdi. Ilk defa bukadar durgun son 1 hafta göruyorum

Ulan 🐴 hani o cuzdan doluydu? Abv senin, insanlara okadar umut aşiladin elde var 0

Hadi ben yattim

Icardiyi istemeyenler yerine kim oynar onuda söylesinler bir zahmet

VAR bugünkü penaltıya benzer çok pozisyonda bizim lehimize hakemi çağırmadı. Bugün de çağırmasa lig sonuncusunu yenemeyen Bjk balonu patladı diyenler olacaktı. Şimdi ise efsane ötesi Beşiktaş kadrosunu dinliyoruz.

Maç sonrasında 2 dk söylenip geçtiğimiz kararların algıya etkisi bu kadar büyük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt