Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gol probleminden dolayı yunus arada kaynıyor fakat kendisi gayet iyi oynuyor.

icardi geldi sayarsak kaliteli sol kanat transferi gerçekleşirse mertens - yunus - icardi kağıt üstünde en iyi as hücum hattı oluyor.
Yunus’un iyi oynadığı falan yok iyi oynuyorsa çıkıp yarın gol atacak asist yapacak. Savunmayı saymıyorum suana kadar tek iyi oynayan gomis

Şu diyaloğu hatırladım direkt
images

O mesajı okursan oradaki noktada Yasinin mesajlarını onayladığım yazmıyor, şakavari bir şekilde bazen uğraşıyorsun dedim. Amaan baya uzattın, dediğim gibi en güzeli bir süre görmezden gelmek. Umarım Okan şampiyon olur, olamasada Galatasaray'ın başına şuanda gelebilecek en kötü TDyi sadece netflixte izleriz. Çerini çöpünü temizleyemedik iki transfer döneminde..
terim mesajımda her zamanki cocuksuluk ve muziplikte vardı.ciddiyetle yazmadım.yazdıgım herseyi ciddiye almanıza gerek yok,forum ortamı burası.çogu zaman hanginiz tepki vereceksiniz diye olta atıyorum

Mesele doğru övme olsa ben de ses etmem de cidden artık ben bile çok karşıt görüşlere saygı duymama rağmen açıkçası art niyetli bakıyorum.
Futbolsa niyetiniz başak ve emre bello örneği var. Neden onlar için çıt yok.
Bu iki takımın ne artısı var, hadi biz misal dediğiniz gibi rezaletiz....Üst sırada da olan bir ekip ve nağmaluplar.
İstikrarlılar da bana göre. Ama zerre misal masaya yatıran yok. Arkası da var onların üstelik.......

Yoksa burada yarıştığımız dönemde de rakiplere neler neler dendi yani.
Sorun şu ki bok gibi oldukları maçlarda da öyle olduklarını iddia etmeniz.
Dikkat çeken şey bu.

cadı avına son verin
Allah korusun yarın maçı alamazsak bizden çok küfür edecek adamlar bize şimdi Galatasaraylılık öğretiyor. Testi kırıldıktan sonra laf etsen ne etmesen ne. Hücuma 3 kaliteli oyuncu şart bunu görmeyenlerle futbol tartışmam bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt