Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizin yüzünüzden benim de adım baykuşa çıkacak ve adamlardan cidden haz etmiyorum sdsgd
Emin olun gerçek futbolseverler zaten GS, fb, jk çekişsin ister. Ligin kalitesi açısından da iyi olur da ne yazık ki ben fark göremiyorum.
Onlar da atılan goller fazla, bizde de yenilen goller az.

Opera Anlık Görüntü_2022-09-05_010136_www.youtube.com.webp
Opera Anlık Görüntü_2022-09-05_010146_www.youtube.com.webp

bu kaan kazığını alırsa erden, okan dahil haindir gözümde.kaç senedir bize kakalamak için uğraşıyorlar şu herifi menajerler.

sizin yüzünüzden benim de adım baykuşa çıkacak ve adamlardan cidden haz etmiyorum sdsgd
Emin olun gerçek futbolseverler zaten GS, fb, jk çekişsin ister. Ligin kalitesi açısından da iyi olur da ne yazık ki ben fark göremiyorum.
emre belozoglunu sempatik buluyormusun

Mesele doğru övme olsa ben de ses etmem de cidden artık ben bile çok karşıt görüşlere saygı duymama rağmen açıkçası art niyetli bakıyorum.
Futbolsa niyetiniz başak ve emre bello örneği var. Neden onlar için çıt yok.
Bu iki takımın ne artısı var, hadi biz misal dediğiniz gibi rezaletiz....Üst sırada da olan bir ekip ve nağmaluplar.
İstikrarlılar da bana göre. Ama zerre misal masaya yatıran yok. Arkası da var onların üstelik.......

Yoksa burada yarıştığımız dönemde de rakiplere neler neler dendi yani.
Sorun şu ki bok gibi oldukları maçlarda da öyle olduklarını iddia etmeniz.
Dikkat çeken şey bu.
Fb Bjk birlikte 2si birden şampiyon olacak

Gram istemem biliyor musun, gerçek futbolsever bu ligi izlemez. Galatasaray olmasın tek maç açıp izlemem bu ligde :asd::asd: 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt