Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.700
- 66.788
- 5.003
Transfer dönemi bitecek hala 4 transfer gelecek kaliteli kanat oyuncusu gelecek diyorlar. Ne zaman nasıl gelecek bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alismaya calisiyorumnormal reis sen
Tahmini bizim ülkeye kaç sonra gelir bu modern futbol?transfere gerek yok
modern futbolda hücum diye bir şey kalmadı
transfere gerek yok
alismaya calisiyorum
aykut kocaman getirecekti ama önünü kestilerTahmini bizim ülkeye kaç sonra gelir bu modern futbol?
Yok ama buraya Galatasaray ürünü & bir kağıt parçasına ismini yazıp göndersin diye soralım , bakalım sana ne diyecek @Mustafa Alp Motzispatladimi
transfere gerek yok
Herkes değişiyor ama hakemler hep aynı iyi de yönetseler kötü de yönetseler hep ordalar e bu kurum tabiki başarılı olamazdikkat edin Türk futbolunda başkan dahil oyuncular dahil dokunulamayan tek kurum hakemlik kurumu kimsenın gücü yetmiyor hakemlere dokunmaya tff dahil
emre belozoglunu sempatik buluyormusunsizin yüzünüzden benim de adım baykuşa çıkacak ve adamlardan cidden haz etmiyorum sdsgd
Emin olun gerçek futbolseverler zaten GS, fb, jk çekişsin ister. Ligin kalitesi açısından da iyi olur da ne yazık ki ben fark göremiyorum.
Onlar da atılan goller fazla, bizde de yenilen goller az.
Fb Bjk birlikte 2si birden şampiyon olacakMesele doğru övme olsa ben de ses etmem de cidden artık ben bile çok karşıt görüşlere saygı duymama rağmen açıkçası art niyetli bakıyorum.
Futbolsa niyetiniz başak ve emre bello örneği var. Neden onlar için çıt yok.
Bu iki takımın ne artısı var, hadi biz misal dediğiniz gibi rezaletiz....Üst sırada da olan bir ekip ve nağmaluplar.
İstikrarlılar da bana göre. Ama zerre misal masaya yatıran yok. Arkası da var onların üstelik.......
Yoksa burada yarıştığımız dönemde de rakiplere neler neler dendi yani.
Sorun şu ki bok gibi oldukları maçlarda da öyle olduklarını iddia etmeniz.
Dikkat çeken şey bu.
Gram istemem biliyor musun, gerçek futbolsever bu ligi izlemez. Galatasaray olmasın tek maç açıp izlemem bu ligdesizin yüzünüzden benim de adım baykuşa çıkacak ve adamlardan cidden haz etmiyorum sdsgd
Emin olun gerçek futbolseverler zaten GS, fb, jk çekişsin ister. Ligin kalitesi açısından da iyi olur da ne yazık ki ben fark göremiyorum.
Onlar da atılan goller fazla, bizde de yenilen goller az.