Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Icardi'nin 8-9m maaşı bazı yerlerde brüt diyor bazı yerlerde net diyor(yabancı site ikisi de).

Maasi tam kac belli degil. Oraya gitmeden Interden net 4,5 almis ve yeni sözlesmede iki katini istemisti. Anlasamadilar diye yollamislardi onu.

Paris'de maasi icin baya degisik rakamlar var. Ben italyanca, ispanyolca ve fransizca aradigimda, 10 brüt, 12 brüt sonra 6 net 7,4 net 8 net 9,2 net ve 10 net rakamlari gördüm.

Bugün 5 Eylül . İcardi dışında transfer yapılmaz ise şampiyonluğu unutun. Ben icardi dışında 2-3 tane kaliteli transfer bekliyordum. Son 5 şampiyonluğumuz kadro kalitemizin rakiplerin bariz çok önünde olduğumuz senelerde geldi. Bu yıl o bariz üstünlüğü göremiyorum. Son 3 gün yaprak kımıldamıyor. Hiç ciddi haber yok.

Anlık kadrolar:

Galatasaray SK

Muslera 🇺🇾
Dubois 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Bardakçı 🇹🇷
Aanholt 🇳🇱
Torreira 🇺🇾
Oliveira 🇵🇹
Yunus 🇹🇷
Mertens 🇧🇪
Kerem 🇹🇷
Seferovic 🇨🇭

Yedekler: Okan, Emin, Luyindama, Boey, Kazımcan, Berkan, Barış, Akbaba, Gomis

Fenerbahçe SK

Altay 🇹🇷
Osayi 🇳🇬
Peres 🇧🇷
Szalai 🇭🇺
Ferdi 🇹🇷
Arao 🇧🇷
Crespo 🇵🇹
Emre 🇹🇷
Lincoln 🇧🇷
Pedro 🇮🇹
Batshuayi 🇧🇪

Yedekler: İ. Can Eğribayat, S.Aziz, Mert, Alioski, Zajc, İrfan, Arda, Lincoln, Valencia, Serdar

Beşiktaş JK

Ersin 🇹🇷
Rosier 🇫🇷
Saiss 🇲🇦
Necip 🇹🇷
Masuoku 🇨🇩
Salih 🇹🇷
Gedson 🇵🇹
Dele Alli 🇬🇧
Nkodou 🇫🇷
Muleka 🇨🇩
Weghorst 🇳🇱

Yedekler: Emre, Montero, Welinton, Umut, Josef, Kerem, Oğuzhan, Berkay, Cenk

Trabzonspor

Uğurcan 🇹🇷
Larssen 🇸🇪
Bartra 🇪🇸
Hugo 🇧🇷
Eren 🇹🇷
Gbamin 🇨🇮
Hamsik 🇸🇰
Abdülkadir 🇹🇷
Trezeguet 🇪🇬
Yusuf 🇹🇷
Maxi Gomez 🇺🇾

Yedekler: Taha, Dorukhan, Denswil, Siopis, Bakesetas, Bardhi, Bozok, Yusuf Erdoğan,Djaniny

En kısır ama etkili kadro Beşiktaş
En dengeli kadro Trabzonspor
En alternatifli ve 8+3’e hazır kadro Fenerbahçe

En kaliteli bireysel isimler Galatasaray ama yedek kalitesi çok düşük

31 yaşındaki adam 10m mi inşallah alırlar
vala anasını ağlatır ligin şu performansı vermeye devam ederse en az 2 3 sezon daha. top kendine gelmese bile rakibi bozuyor topa ayak sokup bir şekilde uzaklasmadan tekrar bjk ye kazandırıyor topu. çok değerli yaptığı şeyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt