Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 eylül pazartesi
6 eylül salı
7 eylül carsamba
8 eylül persembe

bugun ve yarın her dakika ,her saniyeyi dogru kullanmak lazım.icardi geldi,bu u21 için osame vb 1-2 futbolcu alınır gibi duruyor.stopere yerli alıcaz bellki.o zaman icardi dısındaki 2 yabancı hakkını dogru kullanmak sart,luyındama belcikaya vs gidecekse

Eğer bu Çağlar zorlanıyorsa kiralık bile olsa devre arası Nellson gideceği içindir. Yoksa bence de şu an en lazım olmayan hat stoper. Orta alanı güçlendirdiğimizi düşünüyorum. O yüzden fazla sıkıntı çıkarmaz geridekiler. Bireysel yaparız hataları en kötü...

Savunma hatti oturdu bence de. Abdül-Nelsson gün gectikce daha fazla uyum sagliyor. Orta saha da artik yol gecen hani olmadigi icin, kimse öyle elini kolunu sallayarak gecemiyor.

Dikkat etmemiz gereken husus biraz uzun toplarin canimizi sikabilir olmasi, takimi bayagi ileride tutuyoruz. Arkaya atilan toplar bayagi tehlike yaratabilir cünkü ne Abdül ne de Nelsson hizli degiller kesinlikle.

Hücum konusu biraz sikintili hala, cünkü simdiye kadar cok kisiriz burada. Mertens dahil olunca biraz düzelse de genel olarak takimda bir kreatif oyuncu eksikligi var. Oliveira biraz karsiliyor bu eksikligi ama yetmiyor simdilik. Ben takimin hala biraz süreye ihtiyaci oldugunu düsünüyorum, bu süreci ne kadar hasarsiz atlatirsak o kadar iyi. Fikstür cok rezil gercekten.

3 gün kaldı icardi ile beraber 4 tane transfer beklentisi var. nasıl becerecekler, kimleri alacaklar, panik transferleri mi olacak çok merak ediyorum. hiç haber düşmüyor ortalığa ilginç.

Şu an en son nereye adam lazım deseler direkt stoper ve sağ bek diyecek vaziyetteyiz.

Çağlar gelsin çok isterim ama seneye devam edemeyeceğimiz de bir gerçek.

Ha seneye Nelsson'u satarsın Çağlar hala aynı vaziyette fırsat transferi gibiyse gider alırsın.

Şu an çok elzem olarak kanat, yaratıcı bir orta saha ve sol bek daha acil gibi.

PvA gitmediğine göre sol bek transferi kafadan yattı zaten.

İcardi, Evander ve Elis gelsin yeter şimdilik. :red:

tam da şu anda isimler düşmeli arkadaş.bu ne gizlilik,yeter yav

Ya tahminim opsiyon olmasa da İcardi 15 gölü görse max. hadi bir 5-6 da asist diyeyim iki taraf da hoşnut olursa bir sene sözleşmesi kaldığı için GS ile wanda psgyi darlar ve uygun maliyete kadar indirirler, 25 olur 10 atıyorum...Weg bile 10yahu. Çok normal. Maaşını düşük tutacaksın. Gol, şampiyonluk,Avrupa olursa prim koyacaksın. İşine gelirse. Bizim ekonomide 10 çok çünkü. Ve faydalı olsun istiyorsak koz biz de olmalı. Biz Melo gibi adamı bile cidden yaşına göre iyi paraya çıkardık. Bakın yaşına dedim, olur da bir yedi sekiz gelirse sen de okutursun, tutmaz, bu gol limitinin altında kalırsa. Zor ama bu pazarlamayı öğrenmek gerekiyor. Millet nelerini iteliyor. Yok ki bir Hülle Citymiz🤣

Çağlar konusunda da eğer iyi teklif gelmesi hâlinde mani olmayacağız diye sözleşme yaparsa kabul edebilir. Bu hırsla da kendini göstermek isteyebilir. Eğer verimli de olursa Nellsondan muhtemelen devre arası çıkılır...

Bu şartlarda olursa olacak ve olan transferler gibi görünmekte...

Dün trafikte @Hayri Cund ahbertim ile karşılaştık.

tn5yr3s.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt