Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besiktaşa yapılacak muamele,zalad gelsin sizi kurtarsın diyenlere çakan hasan kabze muamelesidir.acımak yok.keske aziz yıldırım şu bjkye hediye edilen 2 şampiyonluk için bi tarafını yırtsaydı.herifin kafa anca şikeye calısıyo

Ben şahsen 1senelik efecana bile razıyım şu anda enazindan kerem trip atarken sonradan oyuna girer asist filan yapar

1662379441845.webp

besiktaşa yapılacak muamele,zalad gelsin sizi kurtarsın diyenlere çakan hasan kabze muamelesidir.acımak yok.keske aziz yıldırım şu bjkye hediye edilen 2 şampiyonluk için bi tarafını yırtsaydı.herifin kafa anca şikeye calısıyo

O kadar haklısın ki. fbden bile daha antipatik bir camia. Jk bu kadar sorun yaşıyorsa biraz da dönüp aynaya baksın. Sosyal medya trolleri de dahil hepsinin payı var bunlar da...

Sahraoui’yi 1-2 senedir öneriyorum ama hala tam olgunlaşmamış bir oyuncu. Norveç’teki Coulibaly’i istediğimiz dönem dikkatimi çekmişti. U21’e uyuyor ama ne kadar ucuz olur bilemiyorum.
özgüvenliyse sorun yok.cicaldau ve morutan özgüvensizdi.korkak ve cabuk siniyolardı

Empati olayına bende katılmıyorum turkiye de empati etik gibi kavramlar kitaplardan bile kaldırılıyor artık sahada tekmelenene bir 8jk veya sikeci topçu gorursem sorgulamam niye diye imkanı varsa bir teknede ben geçiririm ki olması gerekende budur yoksa her daim dayak yemeye devam edersin

Josef bence ceza almamalı

Sahaya atlayan herifin elinde bicak olsa ne olacakti mesela, ceza almamak icin elini kolunu baglayip bekleyecek miydi tüm takim

Güvenlik görevlisi gelene kadar tüm kadroyu tokatlardi kimse müdahale etmese

Olayları cift taraflı değerlendirmek lazım. Ayni sekilde biz agücü deplasmanina gitsek herifin biri atlasa Mertens’e ucan tekme atsa arkadan Nelsson gelse hırpalayarak ayırsa ve Nelsson kırmızı yiyip üstüne 5 mac ceza alsa aynı tepkiyi vermeyecekti kimse

Empati kurmayi unutmayalim
Aynı şeyi bizim topçu yapsa garanti cezayı yapıştırırdı adiler. Bu ülkede cezalar sadece gs hocası ve topçularına işliyor 50 defa kanıtlandı bu

Çağlar'ın kalitesini tartışacak değiliz elbette ama şu anda yönetimin bu transferi düşünmesi buna kafa yormasın, vakit harcaması bile çok boş iş. Çağlar'ın yeterince piyasası var şu an teknik heyetle problem yaşıyor olabilir ama istediği zaman istediği takıma gidebilir, hadi oldu sekti sana geldi diyelim 2,5 tan daha azına oynamaz.
Bizşm açımızdan belki de en oturmuş bölgemiz stoper hattımız. Bu takımın acil ihtiyacı kanat ve solbek. Çok isteniyorsa forvet. Stopere hiç ihtiyacımız yok şu an.

Ne kadar objektif taraftarlarımız var. Hepsi sevgi dolu, koca yürekli, adalet timsali adeta.

Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar da bizim gibiler. Bize yapılan her türlü haksızlıkta önce onlar karşı çıkarlar. Daha önce defalarca gördük örneklerini. Bu ebedi dostlarımıza karşı daha da ponçik olmalıyız bence.

Kanat oyuncularımızın sadece kerem ve yunus olduğu gerçeği feci geriyor beni. Yeterliliği tartışılacak bu adamların yedekleri bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt