Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.429
- 101.635
- 5.238
solak mıydı dede?Cik sen oyna ozaman dede hem yerlisin hem yedek degilsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
solak mıydı dede?Cik sen oyna ozaman dede hem yerlisin hem yedek degilsin
Dmden bilgi verilmiştir efendimne iş yapıyon
Cik sen oyna ozaman dede hem yerlisin hem yedek degilsin
Kerem'e de kızasım var reis bir insan nerede pas atılacağını nerede şut atılacağını nerede topu nasıl saklayacağını bu kadar mı ayarlayamaz.takımın sorunu kerem değil kerem yerine oynatacak futbolcu olmaması sorun. ne kadar iyi olursan ol formsuzluk sakatlık mental düşüş yaşayabilirsin. kereme değil kerem yerine transfer yapmayanlara kızılmalı
keremi bir yıl daha izlemeye hazır olalım derim , dursun kendisiyle gerekli görüşmeler yapıldı en kısa sürede formu yükselecektir diye açıklama yaptığına göre, kereme total olarak guvenilmis ve yerinede oyuncu falan bakılmıyor diye anladımtakımın sorunu kerem değil kerem yerine oynatacak futbolcu olmaması sorun. ne kadar iyi olursan ol formsuzluk sakatlık mental düşüş yaşayabilirsin. kereme değil kerem yerine transfer yapmayanlara kızılmalı
Salak diye biliyorumsolak mıydı dede?
10 numarayı bilmiyorum ama Depay ya da Moura için saldırıyorlar; demezlerMalesef kanat ve 10 numara için paramız kalmadı derlermi yakında.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berna gözbasi mi buWanda'yı bekleyemicez Icardi'yi bindirin uçağa yanında bu insin işte Wanda diye kandırın çabuk hadi
![]()
ya über bir futbolcu olsa bile yerine topçu alıp adamı yedeklemen lazım. ne yapmaya çalıştığımızı anlamıyorumKerem'e de kızasım var reis bir insan nerede pas atılacağını nerede şut atılacağını nerede topu nasıl saklayacağını bu kadar mı ayarlayamaz.
Bir sonraki adresleri Türkiye olacakmış. Öyle diyorlaricardi ailesi tatile gidecekleri ülkeyi hala seçmedi mi
adama traoreBence dribblingi olan bir adam daha iyi olurdu. Dribbling, kreatiflik temel eksiklikler. Pozisyon kalitemiz düşük.
Ben demistim. 10000 tane kadar tweet atmistimyav ne sosyal medya gazı?? kim gazladı kaanı alın diye
Berna gözbasi mi bu