Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim soyle cikiyor sahaya:

10 kisi + Kerem

sanki iki ayri bir ekip var. Bu Kerem umarim toparlanir yoksa yedege cekilirse formayi zor gorur, ben boyle topun icine eden bir hucum oyuncusu hatirlamiyorum artik ne yapar bilmiyorum ama top kontrolu, first touch , pas verme gibi ozellikleri gelistirmesi gerek.

Kanat almazsak yunusla kerem'in yerlerini değiştirmek gerekiyor. Güçlü ayakları ile çizgiye inmeleri sağlanmalı. Kerem aldığı her topu 15 tane adamın olduğu içe doğru sürüyor ısrarla.

En az 2 kanat getirmeyen transfer yaptım demesin Sallai Redmond medmond ne varsa almamız lazım biri sakatlansa alternatifi yok kanatların şu an

Nathan Redmond iyi bir seçenek olur. Son üç sezonda Premier ligde istikrarlı bir şekilde 102 maç oynamış. 12 gol 16 asist yapmış. Geçen sene sakatlık da geçirmemiş.

Redmond dahil şu ana kadar adı çıkanlardan bize uyacak olan tek kanat oyuncusu Elis.

Umarım onu veya o tarz bir adam alırız.

yanlız bu kerem ile yunus ile sezon bitmez size diyim. Ben özellikle yunustan çok ümitliydim ama adam futbolu unutmuş gibi. Kerem için birşey demiyorum artık ilk 11 den acilen kesilmeli. Bi halt yaptığı yok

kerem ile yunustan hiç katkı alamamak kötü
Yunus takımda siritmiyor Emre akbaba Ömer Bayram Taylan dan sonra Maradona gibi gözüküyor oynadıkça daha net oyuncu olacak Kerem de direk düşüş var geçen sene takımın yıldızıydi bu sene öyle olmayınca bunu kaldıramadıgini dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt