Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki de çalınmadığı daha iyi oldu. Erkenden öne geçsek skoru korumak için geriye yaslanıp son dk golünü biz yiyip beraberlikle ayrılabilir miydik diye düşündüm bugün.
Takim o görüntüyü vermiyor deplasmanda bile iyiyiz son 3 sene olmadigimiz kadar. Ha hakem karistirirdi konuyu orasi ayri.

Son düzenleme:
Nelsson aşırı profesyonel bir kuzey avrupalı olduğu için futboluna yansıtmıyor ama kalmaktan mutsuz olduğu belli. Devre arası yolcu bence. Kaan +Çağlar olursa bu operasyonun nedeni budur.

Kanat alacagiz da kimi alacagiz sikinti o. Piyasada adam yok.

Nelsson aşırı profesyonel bir kuzey avrupalı olduğu için futboluna yansıtmıyor ama kalmaktan mutsuz olduğu belli. Devre arası yolcu bence. Kaan +Çağlar olursa bu operasyonun nedeni budur.
Bence tam tersi iyi futbolunun yanında dün hırs ve isteği gs kariyerinin zirvesindeydi.

Oraya gelene kadar elli kere o bicagin elinden alinmasi lazim, oraya gelebiliyorsa guvenlik polis falan hepsini kovun abi

Böyle sacmalik mi olur
Yetki yok hocam yetki. Maalesef durum bu , oradaki çevik kuvvet polisi , başındaki şef talimat vermeden sahaya giremez.Sahaya giren adamı takip edemez kovalayacak. Bak şu kadarını söyleyeyim, şef, cop çıkar talimatı vermeden copunu çıkaramaz. Ben sakaryanin maclarinda cok gorev yaptim. Hakemlere mudahale ollmadiktan sonra saha içerisine girmek falan imkansız. Talimat bu sekilde , talimatsiz polis Kafasını çeviremez. E diceksin ki polis neden duruyor o zaman , polisin orda durma sebebi , sadece "caydiricilik " maalesef.

Sag ayak ve hayatinda 2 kere sol bek oynamis Kaan mi, yada sol ayak olan ve 27 kere oynamis Bardakci mi sol bek olarak oynatiriz?

Kaan Ayhan bu sene en gereksiz transferimiz insallah yanilirim. 4 milyona sol bek falan cozerdik. Kaan bize seviye atlatacak bi oyuncu degil maalesef.
4 milyon verilir mi tartışılır ama kaan'ın artısı joker bir oyuncu olması. Stoper, bek, 6 numara alternatifi ve yabancı kuralı için iyi bir opsiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt