Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
2Musleranin kac sene sozlesmesi kaldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2Musleranin kac sene sozlesmesi kaldi
Devre arası niye satıyoruz renkdaş, devre arası ilk 11 topçusu satılır mıDevre arası nelsson boeyi 35m civarına satarız o para doğru yere harcanmalı
Devre arası nelsson boeyi 35m civarına satarız o para doğru yere harcanmalı
Tam da tahmin edildiği gibi. Herkese öneriyorlar.
Bu herifin vücudu 90 dkyı kaldıramadığı için hocası sürekli 60 65te çıkarıyordu oyundan bi ara. Halen öyle miForsberg mi?
Keşkee...
uğursuz denilen arkadaş tüm takıma komple gi,rmiş bu seferBen ona değil de şu videonun altına bile 4 tane yorum yapan kişiye takıldım.
@Barış Savaş @Sami Karakoç @Keramettin TANRIVERDİ @Murat Durmaz
Ekli dosyayı görüntüle 176913Ekli dosyayı görüntüle 176914Ekli dosyayı görüntüle 176915
Bizim ligde en tempolu maçta dahi toplamda 45 dakika filan top oynanıyor. Öyle bir sorunu varsa dahi bu lig için sorun değil bu.Bu herifin vücudu 90 dkyı kaldıramadığı için hocası sürekli 60 65te çıkarıyordu oyundan bi ara. Halen öyle mi
Geleceğini sanmam herifi çok severim. Hele önüne de Nkunku koydun mu izlemesi çok keyifli.Bizim ligde en tempolu maçta dahi toplamda 45 dakika filan top oynanıyor. Öyle bir sorunu varsa dahi bu lig için sorun değil bu.
Niye 10 yıl tutuyoruz bu oyuncuları 2-3 yıl içinde satalım. Muslera'da da yaptığımız en büyük hata buydu bana göre.Arada aklıma 26 yaşında Torreira'yı bonservisi ile aldığımız geliyor şok geçiriyorum.
Muslera gibi kulup efsanesi olur 10 yıl bu takıma hizmet verir inşallah