Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da yanlis bir dusunce, takim iskeleti diye birsey var her oyuncu 2-3 yil icinde satilmaz . Tabi ki fiyatini bulursa satilir ama oyuncu senin takimda cok onemli bir oyuncu haline gelmisse yillardir oynamasi daha iyi.

R. Madrid 8 senedir ayni orta saha ile oynadi.
Bahsettiğimiz kulüplerin mali anlamda herhangi bir sıkıntısı yok ki. Biz zaten aldıklarımızı öyle fahiş fiyatlara satabilen bir kulüp değiliz o yüzden Torreria gibi oyuncuları ederini bulur bulmaz satmak fikrindeyim.

Kanat alınmaması mümkün değil. Hele İcardi gelipte kanat alınmaması hiç mümkün değil. Bunun farkındalardır.

Icardi ve Kaan yarın gelsin de pazar günü kasımpatı maçına yetişsinler

Kanat da gelsin o da yetişsin

Luyindama satılsın

Diangana?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bahsettiğimiz kulüplerin mali anlamda herhangi bir sıkıntısı yok ki. Biz zaten aldıklarımızı öyle fahiş fiyatlara satabilen bir kulüp değiliz o yüzden Torreria gibi oyuncuları ederini bulur bulmaz satmak fikrindeyim.
Bende onu diyorum , eger iyi bir teklif gelirse her oyuncu satilabilir ama satmak icin de satmamak gerek. Torreira simdi bizde 6-7 yil cok iyi performans verse, bize ondan sonra bonservis getirmesede problem olmaz. Onu kastediyorum. Yeterki faydali olsun, zaten takimin kazanacagi basarilar ve sampiyonluklar parasini cikartir.

bjknin nkoudu varken hala redmondı kovalaması ilginç.bizde kanat yok hala

Evet 2 gun kaldi hala isim yok mu
Haluk dün İcardi ile beraber 5 kisi gelecek beklentim o yonde diyordu
Min 4 +1 sürpriz bekliyordu

elalem hala hücumcu alıyo,bizde kimse yok.kapatın nöbeti.iyice moralim bozuldu.sampiyon falan olamayız bu kadroyla

elalem hala hücumcu alıyo,bizde kimse yok.kapatın nöbeti.iyice moralim bozuldu.sampiyon falan olamayız bu kadroyla
Üstad sakin kalalim

Kaan gelirse kim kesilir sence? Nelsson’un kesilmesi mantikli mi? Bir de Caglar kiralik diyorlar, ikisinin geldigi durumda stoper ikilisini kafamda oturtamiyorum

Ismaila Sarr
Icardi
Bamba Dieng
Kaan Ayhan

fitim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt