Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Inanilmaz ya herifin her videosu inanilmaz. Cok cok iyi teknigi var gerisi vasatin alti bile olsa is yapar
Bu arada dun Matias Vina duyumlari cikmis. O kadar iyi topcu ki...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergo bu da film hem de konulu.istemiyorum,film acacagım.kahır gecesi diye
13/14 ilk devre Bruma,son 15 senede keitadan sonra aldığımız en iyi kanat oyuncusu kimdir
oo denizcim hoş geldin. Seni burada daha sık görsek güzel olur.Lütfen katkı ver lütfennnn çok para verdik sn icardi
Kim diye kanat oyuncusu aldığımızı hatırlamıyorum ahbert.
Kap gelmez adam gelmedenKap gelir mi, uyuyalım mı![]()
21 kişiye çıktı lisans cikarmazsin ama paşa paşa parasını ödersinluyi gitmediği için transfer yapamazsak... çıldırırım
Cagoooo. Luyindama kaliyor demis oyle bi twitini gordum. Ayni Cago'dan mi bahsediyoruzRezerv ligin iptaliyle kulüpsüz kalan Emre Taşdemir ve Atalay Babacan 1. Lig ekiplerine önerildi
Galatasaray Osame Sahraoui ve Omar Campos transferlerini bitirmek için yoğun mesai harcıyor. PvA takımda kalırken Luyindama için Hatayspor olmazsa Arabistan pazarı denenecek.
Alanyaspor Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı istiyor
bugn bunları verdi
nöbet 21 geliyorKap gelir mi, uyuyalım mı![]()
Hatayla Görüşüyormuş . Gider insallahluyi gitmediği için transfer yapamazsak... çıldırırım
Feghouli’ye daha fazla verdikLütfen katkı ver lütfennnn çok para verdik sn icardi
3 tane u21 yazılıyor icardi+kanat olabilir gitmese bileluyi gitmediği için transfer yapamazsak... çıldırırım
Kendimize gelelim babyistemiyorum,film acacagım.kahır gecesi diye