Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi yaparız ama sağlık kontrolünden geçirmek lazım.Muhtemelen kendi ülkesinden geçerli bir test gönderirler ama diyelim ki adam Milli Takım'da sakatlandı o zaman ayvayı yedik!Risk alıyoruz.

Evet böyle riskler malesef oluyor, Yunusu leicestera göndermeden oynattik orda da sakatlanabilirdi. Insallah hersey yolunda gider.

Ben her zaman kumaşı iyi büyük liglerde oynamış kariyeri düşüşte olan futbolcular almaktan yanayım.Sekil a icardi,şekil b Hagi..

muhabirlerin çıkan her ismi yağlaması çok itici değil mi

yönetim bunları kontrol altında tutmak için böyle yaptırıyorsa iyi yapmıyor.

Umarim Ndombele en kisa surede form yakalar ve hazir olur. CL maclarinda Mertens ile cikmazdim, orta sahada : Torreira - Ndombele - Kerem Demirbay - daha mantikli geliyor bana.
Aslında Sergio-Lucas-Tanguy CL, lig için Kerem-Lucas-Dries düşündüm ben ağabey. Sergio CL de iyi iş yapabilir form ve motivasyon etkisi ile bence

Hani Vecino nerede çok iyi oyuncuydu ya alsalardı kadroya... Torreira'nın da gitmemesini olumlu görüyorum o kadar yol gitmesinler.

Torreira böyle çağırılmazsa bizde durmaz devre arası gitmek istiyorum diye tutturur.

bu torreiranın hocası hangı lavuk

bunu mıllı takımda da oynatmadı yedek beklettı

onu istifaya davet edelım

size max fenerli zekası örnegi vereyim,Zahayı pendige kiralamışız sebebide 3 4 aylık sakatlıgı varmış

Ndombele bize geldigi icin soylemiyorum ama Fred'den daha yetenekli bir oyuncu. Daha kaliteli bir orta saha goruntusu veriyor ama Fred hazir bir oyuncu, antrenmanlari aksitmaz yani daha profesyonel. Ndombele ne zaman hazir olur bilemeyiz. Kafasini futbola verirse cok iyi bir oyuncumuz olur.
Fred gündemdeyken ndombele diyordum. Istedigimde oldu cok sükür. Kalbim temizmis. ;D

Galatasaray, Ndombele'nin satın alma opsiyonunu iki ay yapılan görüşmeler sonucunda 15'ten 9 milyon €'ya düşürdü. (Mehmet Özcan)
Kaynak güvenilir değil Sanchez'in bonservisi Ndombele'nin opsiyon olarak anlamış olabilir. 9 ise opsiyon çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt