Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Sergio-Lucas-Tanguy CL, lig için Kerem-Lucas-Dries düşündüm ben ağabey. Sergio CL de iyi iş yapabilir form ve motivasyon etkisi ile bence
Tabi ki Sergio kaldigi surece onu da kullanacagiz, yabana atilacak bir oyuncu degil. Suan Kerem Demirbay daha iyi bir goruntu veriyor ozellikle son mactaki duran toplari mermi gibi . Bunu epeydir Sergio'da goremiyoruz.

milli takımda olan oyuncular icin nasıl oluyor bu imza süreci,sanches kolombiyada sanırım

Davinson'a kaç bonservis veriyoruz ya şimdi. Tottenham için tier 1 olan bi herif €15m'den biraz az demiş. Doğru değildir herhalde?

bu KAP - imza sürecini etkiler mi - UEFA listesine dahil edilecekse (14 kişilik kontenjan muhabbeti miydi tam net değilim) gecikme riski var mıdır ?
Artık sözde oyuncunun gelmesine gerek yoktu. Dijitale taşınmıştı o yüzden sanmıyorum etkilesin. Mehmet Büyükekşi'nin böyle bir açıklaması vardı.

Ndombele & Sanchez iyi topcular, fakat Ndombele en son Nisan sonu maca cikmis sanirim. Yine bir bekleme sureci olacak. Keske önceden alip bari oynatsaydik su anda hazir olurdu, ya da oynayacak kivamda olurdu Angelino gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt