Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.509
- 1.945
- 2.063
Cok iyi. Kendi yesin kilo mu alsin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paredes ismi cıktıgı gunden beri karşıydım son senelerini biliyorum ,isteyenler ise son senelerınde çöp oldugunu bilmeyenlerdi iyiki almadık sahada yürüyen mücadeleden kacan bir oyuncu kıvamında muhtemeln mou da yakında yedege atacakParedes ismini bende istemiştim ama hem 6 hem 8 olduğu için; ara sıra Lucas'ı yedekleyebilir diye, görünen ne 6 ne 8 gibi şuan, memnun değiller...
9 yada 7.5 milyon deniyor. 6 taksitle.Davinson'a kaç bonservis veriyoruz ya şimdi. Tottenham için tier 1 olan bi herif €15m'den biraz az demiş. Doğru değildir herhalde?
lan bu adam ndiaye tarzı bir orta saha galiba?
salih gelmiyor üstatKafam karisti Ndombele, Davinson ve Salih Ozcan mi geliyor?
Salih kuslara mi gidiyor?
CL için sorun olmayacaktır renktaş, listeye dahil olurDavidson uefa listesine yetişiyor mu? Son durum nedir ?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
diyet yapıyor reis
Ndombele tüm kamplara ve antrenmanlara katılmış deniyor. O yüzden bekleme durumu olmaz en kötü sonradan oyuna girer fizik olarak değil maç ritmi sorunu vardır onun içinde oynaması lazım zaten. Ziyech ve Zaha fizik olarak hazır değillerdi.Ndombele & Sanchez iyi topcular, fakat Ndombele en son Nisan sonu maca cikmis sanirim. Yine bir bekleme sureci olacak. Keske önceden alip bari oynatsaydik su anda hazir olurdu, ya da oynayacak kivamda olurdu Angelino gibi.
ziyech sağa geçerse 2.seçenek müthiş olur...Ligde orta sahada Torreira, Ndombele, Kerem Demirbay üçlü orta sahasını kullanırken şu anda oynadığımız 6, 8, 10 numaralı diziliş mi yoksa 6 numaranın yanında sağ iç ve sol iç şeklinde çift 8 şeklinde mi oynamak mantıklı?