Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maden Ndombele alındı o vakit acilen Mertens ile vedalaşıp açılacak kontejana bir de Breivik alalım. Ndombele hazır olana kadar elimizde bir hazır adam olsun.

Breivik <------> Oliveira

sonrasında

Mertens <-----> Ziyech

ilki takım dinamizi için ikincisi hücum etkinliği için.

Tabi ki Sergio kaldigi surece onu da kullanacagiz, yabana atilacak bir oyuncu degil. Suan Kerem Demirbay daha iyi bir goruntu veriyor ozellikle son mactaki duran toplari mermi gibi . Bunu epeydir Sergio'da goremiyoruz.
Duran top çok ciddi güç kesinlikle, kutuda Abdülkerim, Victor ve İcardi gibi silahlar var iken, Kerem bu açıdan çok maç çözecektir. Artık Sergio ve Kerem arasında epey rekabet bekliyor bu bize yarar, iyi olan oynar sonuçta:hat:

Ndombele ile birebir ilgilenecek bir mentor tutmalıyız. Fransa, İngiltere ve İtalya liglerinde oynamış ve son zamanlarda motivasyonu düşmüş bir oyuncunun Türkiye ligine motive olması da zor olabilir.
Oyuncunun takımı benimsemesi, ligde ve Avrupa kupalarında bir hedef belirlemesi önemli.
Yoksa dribling, ilk dokunuş, pas oyunu ve fiziksel özellikleri ile bu ligde yanına yaklaşabilecek oyuncu yok.
Berkan bafe boey ye mantal coach oluyordu, simdi boey de ndombeleye olur.

bonservisi stopere vermek de enteresan

neden orta saha değil acaba
bende şaşırdım ama en basından beri iyi stoper alacaz deyip durdular olası nelsson ayrılıgı öncesi tedbiri önceden almak istediler sanırım lakin sanches hızlı atlet oyuncu ama kafa git gelli ben cok begenmıyorum umarım yanılırım

Lig için kadro kurabilen var mı? Yerli zorunluluğu yüzünden kadro kuramıyorum

Kara Tren Geliyor
#NdombeleReis

Vayt be

Lan Fifa'da niye AMC ? :D

Screenshot_20230904_170251.jpg

şu geceyi hele bir atlatalım
dün gece kendi egoları için bütün Galatasaraylıları üzen ne kadar muhabir varsa cezalandırılmalı , tamamen yasaklanmasın ama kolpaya göre belirli süre, takip edenlerde çıksın
ADALET İSTİYORUZ
kimsenin bizi uykusuz bırakmaya hakkı yok

Kafam karisti Ndombele, Davinson ve Salih Ozcan mi geliyor?

Salih kuslara mi gidiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt