Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.060
- 17.072
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mantıklı hamle @Hayri Cundsize max fenerli zekası örnegi vereyim,Zahayı pendige kiralamışız sebebide 3 4 aylık sakatlıgı varmış
Duran top çok ciddi güç kesinlikle, kutuda Abdülkerim, Victor ve İcardi gibi silahlar var iken, Kerem bu açıdan çok maç çözecektir. Artık Sergio ve Kerem arasında epey rekabet bekliyor bu bize yarar, iyi olan oynar sonuçtaTabi ki Sergio kaldigi surece onu da kullanacagiz, yabana atilacak bir oyuncu degil. Suan Kerem Demirbay daha iyi bir goruntu veriyor ozellikle son mactaki duran toplari mermi gibi . Bunu epeydir Sergio'da goremiyoruz.
Berkan bafe boey ye mantal coach oluyordu, simdi boey de ndombeleye olur.Ndombele ile birebir ilgilenecek bir mentor tutmalıyız. Fransa, İngiltere ve İtalya liglerinde oynamış ve son zamanlarda motivasyonu düşmüş bir oyuncunun Türkiye ligine motive olması da zor olabilir.
Oyuncunun takımı benimsemesi, ligde ve Avrupa kupalarında bir hedef belirlemesi önemli.
Yoksa dribling, ilk dokunuş, pas oyunu ve fiziksel özellikleri ile bu ligde yanına yaklaşabilecek oyuncu yok.
bende şaşırdım ama en basından beri iyi stoper alacaz deyip durdular olası nelsson ayrılıgı öncesi tedbiri önceden almak istediler sanırım lakin sanches hızlı atlet oyuncu ama kafa git gelli ben cok begenmıyorum umarım yanılırımbonservisi stopere vermek de enteresan
neden orta saha değil acaba
evet yine fabrizio idi3-5 gün öncesine dek ciddi şekilde İnter-Ndombele haberleri vardı, nitekim forumda da bahsi geçmişti. Evet formsuz, mental ve kilo problemi olabilir lakin şu haliyle bile bin kere Vecino'ya tercih ederim Ndombele'yi.
Müthiş herif yav
A.kerim, Kerem, Kazım. Başka yolu yok üstatLig için kadro kurabilen var mı? Yerli zorunluluğu yüzünden kadro kuramıyorum
Müthiş herif yav
İyi ya tüm depresif yıldızları izlemiş oluruz reisndombeleyi de hayata döndürürsek artık dünyadaki bütün sorunlu süperstarların uğrak noktası oluruz hrld
Müthiş herif yav