Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes ismini bende istemiştim ama hem 6 hem 8 olduğu için; ara sıra Lucas'ı yedekleyebilir diye, görünen ne 6 ne 8 gibi şuan, memnun değiller...
paredes ismi cıktıgı gunden beri karşıydım son senelerini biliyorum ,isteyenler ise son senelerınde çöp oldugunu bilmeyenlerdi iyiki almadık sahada yürüyen mücadeleden kacan bir oyuncu kıvamında muhtemeln mou da yakında yedege atacak

Davidson uefa listesine yetişiyor mu? Son durum nedir ?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulundumuz son günün verdiği stresi ile ve hele Vecino sonrası, Tanguy Ndombele göze Prime Lassana Diarra gibi geldi.

Birisi Fransız Milli takım oynamış Zenci Merkez OS mi dedi?! Ndombele_France.jpg

''uruguay milli takımı orta sahası vecino bence müthiş transfer''
''hem hesaplı hem kaliteli GS doğru tercih yaptı''

1693839997295.png

Ligde orta sahada Torreira, Ndombele, Kerem Demirbay üçlü orta sahasını kullanırken şu anda oynadığımız 6, 8, 10 numaralı diziliş mi yoksa 6 numaranın yanında sağ iç ve sol iç şeklinde çift 8 şeklinde mi oynamak mantıklı?

Welcome to Ndombele!

Yanlız hem Lucas hem Tanguy, tam büyük takıma yakışan "defansif oyuncular".

Ofansif kabiliyetleri, Dribling'leri iyi olan çift yönlü Box2Box.

Enzo yakında o chelsea de kafayı yer ve futbolu salar depresyona girer. Yeni potansiyel yıldız yetenekli orta sahamız iler ki yıllardaki.

Sanchez Ajax'ta çok iyiydi bu arada. Çok hizli ve güçlü oyuncu olarak düzeltmeleri Ajax'in sahadaki yüksek durusunda önemliydi. Arkada açik alana çok çabuk dönüp kontralari kesebiliyordu. Durumu ne bilmiyorum ama atletizm bakimindan olmayan profil bizim takimda (defansif olarak). Maliyeti fazla degilse, bize yarar 100%. Nelsson yada Abdulkerimin olmadigi maçlarda bir güçlü opsiyon.

Umarım Ndombele çabuk toparlar ama zor bir ihtimal.

2 ay falan Mertens, Sergio ve Kerem Demirbay bizi idare etse o süre zarfında ufak ufak oynatmaya başlasak şu bitik topçularımızı... Form tutarlarsa zaten önümüzde kimse duramaz ama iyi kötü bari hem Sergio'yu hem de Mertens'i bir şekilde yedekleyecek birini bulduk.

Ndombele & Sanchez iyi topcular, fakat Ndombele en son Nisan sonu maca cikmis sanirim. Yine bir bekleme sureci olacak. Keske önceden alip bari oynatsaydik su anda hazir olurdu, ya da oynayacak kivamda olurdu Angelino gibi.
Ndombele tüm kamplara ve antrenmanlara katılmış deniyor. O yüzden bekleme durumu olmaz en kötü sonradan oyuna girer fizik olarak değil maç ritmi sorunu vardır onun içinde oynaması lazım zaten. Ziyech ve Zaha fizik olarak hazır değillerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt