Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele forumda hiç istemiyor diye adamın istatistiklerine bakmamıştım bile, şimdi alındı diye baktım da, geçen yıl Napoli'de 30 maçta az çok süre almış. Şampiyonlar liginde de 5 maçta oynamış ikisi ilk onbir.

Nesi beğenilmedi bu adamın, ilginç.
Oynuyor da az oynuyor. 1300 dakikası falan vardı toplasan 15 maç etmiyor.

1693844297497.webp

ndombele sezon başı antrenmanlarda yer almış
ama sonraki kampa çağrılmamış sanırım aynı bizim cicaldau olayı gibi

ben buldum sanırım
sarı saçlı olan değil mi

aynen o ndombele ama burası yine ingiltere. yurt dışı kampı vardı totnımın ona katıldıysa baya iyi o zaman bizim için ama dediğim gibi göremedim

kilodan dolayı sanırım kadroya alınmadı ama antrenmanlara hep katılmış demektir.

Haklisin

Ama aynisini sen haftalardir Okan hoca’ya yapiyorsun

Bilenmis gibi,tiye aliyorsun dalga geciyorsun

Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

vallah haklısın arda

biraz eleştirinin dozunu düşüreceğim
ha eleştirmeyeceğim anlamına gelmez
ben hala bu kadronun hakkının çok daha iyi bir futbol olduğunu düşünüyorum

dün ki olayı görünce seninle empati yaptım
👍

Dubois gidecek muhtemelen, Boey’e nazar değmemesi için bol bol dua edelim.
Kaan Ayhan uzun süredir o mevkide oynamıyor.
Ali Turap kesinlikle gelecek vaat ediyor, yavaş yavaş takıma ısındırmanın vakti geldi.

Vecino da aynı şekilde, İtalya basınında tek haber çıkmadı Romano X koyana dek, nabız mı yokladılar yoksa hedef mi şaşırttılar dicem ama bunlar da saçma.
Dünkü olayda bir detay var yönetim içinde ama nedir bilmiyorum. Çıt çıkmazken herkesin hurra dye haber girmesi (hadi diyelim whatsapp grubu var) - KAP ya da kulüpten transfere dair ses çıkmamış olması bana oyuncu ile anlaşıldı ama Lazio ile anlaşılmadı havasını veriyor.

arada birisi haber diye "bu adam tamam" diye yaydıysa dünkü tantana sebebiyet verdi düşüncesindeyim. Bu akşamda geri vitesleri olacak genelde.

Çünkü inanmıyorum tivitterda youtubedaki HEPSİNE Erden Timur kontatk kurup haber versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt