Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davinson sanchez'e epey saygı duymuş taraftar sayfalar dolusu ii dilekler mevcut

Dün gece ki yangından sonra açtım film izledim. Foruma girmedim hiç akıl sağlığı sebebiyle. Bir yanım Erden Timur un bu hamleyi yapmayacağını söylüyordu, diğer taraftan da çok ciddi haberler çıkıyordu. İlk etapta hedef şaşırtmaca olduğunu düşündüm. Vardır bir bildikleri dedim. Sonra Uruguay ile ilgili 1 2 ay öncesi çıkan haberler geldi aklıma.

Her neyse sonuçta yapılan transferler makul mertebede. Ndombele ile ilgili kafamızdaki soru işaretleri sadece evham olarak kalırsa çok iyi bir transfer süreci gerçekleştirilmiş olur.

Şu andan itibaren ekimin başında sarsıcı futbola başlarız diye düşünüyorum. Tek sıkıntı Eylül de oynayacağımız kophenag maçı...

Dünkü olayda bir detay var yönetim içinde ama nedir bilmiyorum. Çıt çıkmazken herkesin hurra dye haber girmesi (hadi diyelim whatsapp grubu var) - KAP ya da kulüpten transfere dair ses çıkmamış olması bana oyuncu ile anlaşıldı ama Lazio ile anlaşılmadı havasını veriyor.

arada birisi haber diye "bu adam tamam" diye yaydıysa dünkü tantana sebebiyet verdi düşüncesindeyim. Bu akşamda geri vitesleri olacak genelde.

Çünkü inanmıyorum tivitterda youtubedaki HEPSİNE Erden Timur kontatk kurup haber versin
Menajer parmağı olabilir

Nelsson kadar gt ettiren topçu çok azdir. Sezon başı bi bakiyorsun hantalliklar hatalar gol yedirmeler bilimum kazmaliklar. Herif sonra bir top oynamaya başlıyor gavurlarin dediği SOLİD PLAYER modunu açıyor hemen. Son maç lezizdi

O değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
KAP gelsede görsek ne kadar diye net olarak - 10dan aşağı bir meblağ şahsen ben beklemiyorum , 15 bile olabilir. 10'un altında bir şeyse çok sağlam pazarlık yapılmış diyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt