- 18 Temmuz 2009
- 81.753
- 238.718
- 5.093
O değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 mılyon dırek basılmazsaO değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
kendisinden talep ettiğimiz performansı alabilir miyiz reisspurs forumunda genel olarak tembelliğinden şikayet edilior ama diri 1 ndombeleyi çoğunluk takımdaki diğer oslere tercih edior görünmekte
Menajer parmağı olabilirDünkü olayda bir detay var yönetim içinde ama nedir bilmiyorum. Çıt çıkmazken herkesin hurra dye haber girmesi (hadi diyelim whatsapp grubu var) - KAP ya da kulüpten transfere dair ses çıkmamış olması bana oyuncu ile anlaşıldı ama Lazio ile anlaşılmadı havasını veriyor.
arada birisi haber diye "bu adam tamam" diye yaydıysa dünkü tantana sebebiyet verdi düşüncesindeyim. Bu akşamda geri vitesleri olacak genelde.
Çünkü inanmıyorum tivitterda youtubedaki HEPSİNE Erden Timur kontatk kurup haber versin
opsiyon 15 mi olurO değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
bu kolpa mı
O değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
KAP gelsede görsek ne kadar diye net olarak - 10dan aşağı bir meblağ şahsen ben beklemiyorum , 15 bile olabilir. 10'un altında bir şeyse çok sağlam pazarlık yapılmış diyeceğim.O değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
Transfer sezonu başında icardiyi alabileceğimize ihtimal veriyor muydun üstatO değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
burdan dönmezKulup adi bile yazmiyor, oyle lisans mi olur? Az sonra Pendikspor cikarsa?![]()
valla bilmiyorum ama dünkü gibi bir alevlenme ben harbi hatırlamıyorum yaMenajer parmağı olabilir
Bizden de gidebilirGeçen sene metehani merak ettiğim için canlı izlemek için stada gitmistim 2 kez Ayberk hem fizik hem mental olarak daha güçlü oyuncu lakin menajeri Avrupa'ya götürmek istiyor deniyordu hatta feyenord ismi zikredilmisti
50/50 heis kumar oynadık birazkendisinden talep ettiğimiz performansı alabilir miyiz reis
Tottenham'daki performansının yarısını gösterirse millet tapmaya başlar.O değilde Ndombele tutsa seneye bonservisini nasıl alıcaz diye ağlamaya başlanacak.
Vecinoyu en son dkda izledim fena değildi. Beklentinin bu kadar yükseltilip vecino getirmek olmazdı ama bence fena topçu değildi. Ndombele yerine tercih ederdim dogrusu