Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.915
- 8.682
- 2.518
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynuyor da az oynuyor. 1300 dakikası falan vardı toplasan 15 maç etmiyor.Ndombele forumda hiç istemiyor diye adamın istatistiklerine bakmamıştım bile, şimdi alındı diye baktım da, geçen yıl Napoli'de 30 maçta az çok süre almış. Şampiyonlar liginde de 5 maçta oynamış ikisi ilk onbir.
Nesi beğenilmedi bu adamın, ilginç.
Yarini bekleseydin keskekaldırdım
lisanslar cıkmıs ya admınım heralde burdan dönmezYarini bekleseydin keske
ben buldum sanırım
sarı saçlı olan değil mi
Lisans falan ciktigi yok burdan donerse hesabini senden sorarim.lisanslar cıkmıs ya admınım heralde burdan dönmez
erden ağabeye çelme takmışsın gibi görünmektelisanslar cıkmıs ya admınım heralde burdan dönmez
Lisans falan ciktigi yok burdan donerse hesabini senden sorarim.
Haklisin
Ama aynisini sen haftalardir Okan hoca’ya yapiyorsun
Bilenmis gibi,tiye aliyorsun dalga geciyorsun
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
erden ağabeye çelme takmışsın gibi görünmekte
yangına su dökmeye çalışan tek kişiydim , sağolsun mason @Okan Özkan da çok mücadele verdi , gece topyekûn herkes çıldırdıdün uyuya kalmısım
burda muhittin diye bi herifle mason okan bey erden beyi savunmus sadece...
Dünkü olayda bir detay var yönetim içinde ama nedir bilmiyorum. Çıt çıkmazken herkesin hurra dye haber girmesi (hadi diyelim whatsapp grubu var) - KAP ya da kulüpten transfere dair ses çıkmamış olması bana oyuncu ile anlaşıldı ama Lazio ile anlaşılmadı havasını veriyor.Vecino da aynı şekilde, İtalya basınında tek haber çıkmadı Romano X koyana dek, nabız mı yokladılar yoksa hedef mi şaşırttılar dicem ama bunlar da saçma.
Nelsson’un kesileceğini düşünmüyorum pek.
20nin altına gideceği kesin ama artık.
Almadık. Daha o yaşta 200 prof maçı vardı çocuğun ve milli takım havuzundaydı. Ne tahmini? Tam profilinin ve ekolünün oyununu oynuyor zaten bizde de.Nelsonuda tahmine dayalı almadikmi?hemde 7m Euro'ya.
Bir diğer takımda Lazioydu onu da denedikYalnız daha önce de demiştim en orta saha alınacak takım Tottenhamdı.
Şu an bile Sarr, Bissouma, Höjberg, Bentancur, Lo Celso ve Skipp var.