Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erzincan dan gelen Kerem benim beş katım alan ndombele maçı kurtarsın derse göndeririz hiç bir futbolcunun hakkı değil kulüp içi mali durumları eleştirmek herkes yerini konumunu bilsin
Ondan sonra onun yerine yarısı kadar iş yapmayacak adamı 3 katı fiyatına alıp yolumuza bakarız.

Takımda Kerem (asıl olan) ve Abdülkerim dışında ilk 11 oynayabilecek Türk yok. Bunun dışında kadroda sıkıntılı bir konu yok gibi.

muslera

sanchez nelsson bardakçı

boey ndombele torriera demirbay angelinho

kerem icardi zaha​

#ideal onbir

tete
BAY
kaan
ziyech
mertens

#subpow

40 milyona aldıkları adamı salmayacaklarına göre mecbur en az 3 verecekti veya satacaktı
40 milyona aldılar diye beklentileri karşılamayan oyuncuya 3 milyondan yeni kontrat mi önerecekler ? Biz almasak kime satacaklardı ? Araplar istese şimdiye kadar alırlardı zaten.
Umarim çok basarili olur, çok para verdik ama hak ediyor deriz.

herkes maaş adaletsizliği diye tutturmuşta burası sovyet sosyalist galatasarayı değil her futbolcunun bir ederi var adam spursta bu paraları kazanıyor zaten 40 milyon euroluk transfer yapmış erzincandan gelen keremle aynı alacak diye birşey yok diğerleri de gitsin bi premier lig yapsın onlarda alsın bu paraları
Kusura bakma ama cok sacma bir mesaj olmus. Oncelikle Tottenham’da boyle bir maas almiyor. 2 milyon euro civari net maas aliyor. %50 civari zam almis bizden.

Sonrasinda dunyanin her yerinde hucum oyunculari defans oyuncularindan fazla maas alir. Ramos gibi adamlar istisnadir.

Senin double double yapan Erzincan’dan gelen cocuk 1 milyon euro bile almazken stoper adam 3,2 milyon euro alirsa o adama koyar. Insan psikolojisidir bu. Atiyorum Kerem 1.5 alir Sanchez 2,5 olur belki bir sekilde PL tecrubesi var der gecer. Arada su an ucurum var.

Lucas Torreira’ya gelince durum daha da vahim. Bu adam senin takimin omurgasi. Sanchez bu adamdan 750 bin euro civari fazla maas aliyor.

Lafin kisasi boyle maas skalasi olmaz. Mutsuzlugu engelleyemezsin.

Zahayı sahada görene kadar kafa şişiriyoruz bence
Hele önce bi gelsin oynasın ona göre bakarız ,teoride iyi transferde pratiğini göremedik daha
Zaha angel kanadı otobanda yapar otabanda olur her rakibe karşı buda baya bir risk ,kapatacak adam da abdül 🥴

Kusura bakma ama cok sacma bir mesaj olmus. Oncelikle Tottenham’da boyle bir maas almiyor. 2 milyon euro civari net maas aliyor. %50 civari zam almis bizden.

Sonrasinda dunyanin her yerinde hucum oyunculari defans oyuncularindan fazla maas alir. Ramos gibi adamlar istisnadir.

Senin double double yapan Erzincan’dan gelen cocuk 1 milyon euro bile almazken stoper adam 3,2 milyon euro alirsa o adama koyar. Insan psikolojisidir bu. Atiyorum Kerem 1.5 alir Sanchez 2,5 olur belki bir sekilde PL tecrubesi var der gecer. Arada su an ucurum var.

Lucas Torreira’ya gelince durum daha da vahim. Bu adam senin takimin omurgasi. Sanchez bu adamdan 750 bin euro fazla maas aliyor.

bundan sonrasını okumaya gerek duymadım

Şimdi genç gurbetçi transferleri zamanı.
15 eylüle kadar şu Eyüp Aydın'ı filan da bitirelim. Ön libero kalmadı takımda. Leo Dubois ayrılıyorsa bir de bek alternatifi lazım.

Lucas Torreira’ya gelince durum daha da vahim. Bu adam senin takimin omurgasi. Sanchez bu adamdan 750 bin euro civari fazla maas aliyor.

Diğer rakip basınına bol bol tantana veriyoruz taraftar olarakta
İlk köyü maçında,kardeşim adam aldığı maaşı beğenmiyor
Gs de çatlak ses
Zaha keremi dövdü …

Devam bu yoldan

Tete ve Mertens 11'de cok sans bulamaz gibi kadro tam olunca. Kerem, Ziyech ve Zaha uclusu oynar. Ndombele/KDB ve Kazimcan/Angelino tercihleri surekli degisebilir yabanci sinirindan oturu. En onemlisi uc tane ust duzey stoperden biri yedek kalacak. Gecen sezon kadro cok netti sol bek disinda. Bu sezon isler karisik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt