Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.536
- 1.957
- 2.063
Gercekten bos konusuyorsun.bundan sonrasını okumaya gerek duymadım
Ingilizce bilmiyorsan gross brut demektir. Google translate yapabilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercekten bos konusuyorsun.bundan sonrasını okumaya gerek duymadım
#HükmenMaglubiyetPowmuslera
sanchez nelsson bardakçı
boey ndombele torriera demirbay angelinho
kerem icardi zaha
#ideal onbir
tete
BAY
kaan
ziyech
mertens
#subpow
benim ideal 12im sana ne :/Hayır olmuşken Ziyech ve teteyi de koy.12 yerine 14 kişi olsun aklımız takılı kalmasın
Evet SamsunsporCl den önce 1 lig maçımı var ?
EvetCl den önce 1 lig maçımı var ?
BerbatEvet Samsunspor
Futbol 12 kişiyle oynanan ve sonunda Almanların kazandığı bir spordur.Veli ustad sürekli 12 kişilik kadrolar yapıyorsun
O zaman olmuyor Ziyech tete dışarıda güncelleme al 14 e çek huzur içinde çözülsün bu işbenim ideal 12im sana ne :/
sonuç olarak kasadan çıkan maaş ne ? burdaki vergi ile ora aynı mı ? burda doğru düzgün vergi var mı ?Gercekten bos konusuyorsun.
Ingilizce bilmiyorsan gross brut demektir. Google translate yapabilirsin.
Katılmıyorum ,bizim maç ritmi hala temmuzlarda geziyorEvet
Evdeki Samsunspor maci Kopenhag macinin provasi olacak.
Bizim icin en iyi senaryo oldu burda.
Evet. 17 Eylul - Samsun, 20 Eylul - Copenhagen.Cl den önce 1 lig maçımı var ?
Ayin 15'ine kadar gelismeler devam eder, zaten o iki cocugu aldik son detaylar konusuluyor. Gonderilecek olanlarin 10 gun suresi var.Ayrılanlardan bi haber var mı beyler.Lyu midjtsö gittiler mi?
Eyüp ve Gökdeniz geldiler mi? Ki çok çok önemliler.Efe ile falan yerli rotasyonu dönmez.Garqntilediğin maçta atabilirsin ama kritik hiçbir maçta görev verilmez gelecekleri kayar hatalarında.
Berkay ileride top tutabilecek bir adam inşallah alınır
Tarih ama belli degil. Buyuk ihtimal cuma'ya alirlar.Evet. 17 Eylul - Samsun, 20 Eylul - Copenhagen.
okan hoca milli arada bir hazırlık maçı yapacağız demişti. özellikle zaha ve ziyech için. bakalım olacak mı...Berbat
Bu takımın maç oynaması lazım hızlıca