Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökdenizi aldık sanırım yaş mevzusundan açıklanmıyor ancak eyüp aydını alamadık mı acaba?

herkes maaş adaletsizliği diye tutturmuşta burası sovyet sosyalist galatasarayı değil her futbolcunun bir ederi var adam spursta bu paraları kazanıyor zaten 40 milyon euroluk transfer yapmış erzincandan gelen keremle aynı alacak diye birşey yok diğerleri de gitsin bi premier lig yapsın onlarda alsın bu paraları

herkes maaş adaletsizliği diye tutturmuşta burası sovyet sosyalist galatasarayı değil her futbolcunun bir ederi var adam spursta bu paraları kazanıyor zaten 40 milyon euroluk transfer yapmış erzincandan gelen keremle aynı alacak diye birşey yok diğerleri de gitsin bi premier lig yapsın onlarda alsın bu paraları
bu nasıl bi bakış açısı arkadaş.

Spurs'deki kontratı bu sene bitiyor. Sizce sene sonunda Spurs Sanchez'in kontratını uzatmak icin bizimki gibi bir teklifte bulunur muydu ? Bence en fazla 2 milyon teklif ederlerdi.

Erzincan'da gelen Kerem kaybettiğimiz maç sonu kendine gelen eleştirilere " maçı spurstan gelen ve benim 5 katım alan n dombele kurtarsın" derse. Ona sende haklısın deriz

Bakambu bu kadar gömülecek adam değil. Vücut dilinde biraz özgüvensizlik var sadece. Atmaya başlarsa devamı gelecektir

Erzincan'da gelen Kerem kaybettiğimiz maç sonu kendine gelen eleştirilere " maçı spurstan gelen ve benim 5 katım alan n dombele kurtarsın" derse. Ona sende haklısın deriz
Erzincan dan gelen Kerem benim beş katım alan ndombele maçı kurtarsın derse göndeririz hiç bir futbolcunun hakkı değil kulüp içi mali durumları eleştirmek herkes yerini konumunu bilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt