- 24 Temmuz 2021
- 12.933
- 5.068
- 663
Eren 6 miNdombele'nin gelmesiyle Berkan bizim için bir kayıp oldu. Orta saha rotasyonu her zaman eksik kalacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren 6 miNdombele'nin gelmesiyle Berkan bizim için bir kayıp oldu. Orta saha rotasyonu her zaman eksik kalacak.
Angelino‘yu kesecek gibi durmuyorAbdukkerim kazimcan kerem
Valla kusura bakmayın da burada millet aynısını yazıp duruyordu kimse de ses çıkarmıyordu. Sen kendi adamına sahip çıkmazsan böyle olur işte.…. çocukları
Kerem üzerinden bu kaçıncı iftira şeref yoksunları
geberin
dert etme renktaşım ndombele hazır olana kadar ocak'ı bulurGüvenin ligde net oynamasi lazim
bu nasıl bi bakış açısı arkadaş.herkes maaş adaletsizliği diye tutturmuşta burası sovyet sosyalist galatasarayı değil her futbolcunun bir ederi var adam spursta bu paraları kazanıyor zaten 40 milyon euroluk transfer yapmış erzincandan gelen keremle aynı alacak diye birşey yok diğerleri de gitsin bi premier lig yapsın onlarda alsın bu paraları
Ufo reisle drogba birlikte oynamadıen iyi ve mevkilerde dengeli kadro cok net eboue-riera-ujfa-melo-selcuk-sneijder-drogba vs'li kadro
doğrusunu atYanlış posta bakmışsın :/
Spurs'deki kontratı bu sene bitiyor. Sizce sene sonunda Spurs Sanchez'in kontratını uzatmak icin bizimki gibi bir teklifte bulunur muydu ? Bence en fazla 2 milyon teklif ederlerdi.herkes maaş adaletsizliği diye tutturmuşta burası sovyet sosyalist galatasarayı değil her futbolcunun bir ederi var adam spursta bu paraları kazanıyor zaten 40 milyon euroluk transfer yapmış erzincandan gelen keremle aynı alacak diye birşey yok diğerleri de gitsin bi premier lig yapsın onlarda alsın bu paraları
Erzincan'da gelen Kerem kaybettiğimiz maç sonu kendine gelen eleştirilere " maçı spurstan gelen ve benim 5 katım alan n dombele kurtarsın" derse. Ona sende haklısın derizherkes maaş adaletsizliği diye tutturmuşta burası sovyet sosyalist galatasarayı değil her futbolcunun bir ederi var adam spursta bu paraları kazanıyor zaten 40 milyon euroluk transfer yapmış erzincandan gelen keremle aynı alacak diye birşey yok diğerleri de gitsin bi premier lig yapsın onlarda alsın bu paraları
Spurs'deki kontratı bu sene bitiyor. Sizce sene sonunda Spurs Sanchez'in kontratını uzatmak icin bizimki gibi bir teklifte bulunur muydu ? Bence en fazla 2 milyon teklif ederlerdi.
Hayir bir de yazdigi bilgi de yanlis. Tottenham‘dan net 2 milyon civari maas aliyordu.Spurs'deki kontratı bu sene bitiyor. Sizce sene sonunda Spurs Sanchez'in kontratını uzatmak icin bizimki gibi bir teklifte bulunur muydu ? Bence en fazla 2 milyon teklif ederlerdi.
Erzincan dan gelen Kerem benim beş katım alan ndombele maçı kurtarsın derse göndeririz hiç bir futbolcunun hakkı değil kulüp içi mali durumları eleştirmek herkes yerini konumunu bilsinErzincan'da gelen Kerem kaybettiğimiz maç sonu kendine gelen eleştirilere " maçı spurstan gelen ve benim 5 katım alan n dombele kurtarsın" derse. Ona sende haklısın deriz