Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim hedef şasırtmadır bu.Böyle vizyonsuzluk iş bilmezlik yapacaklarini sanmiyorum.
Neresinden tutsam elimde kalıyor.

Vecino imza atarsa ve Adam gibi orta saha alınmazsa şahsen ben kombinemi iptal edeceğim. Sinir hastası olamam kusura bakmayın. Bu haberler doğruysa resmen yönetim bizimle t.şak geçmiş. Transfer politikası baştan yanlış. Zaha ve Angelino kesinlikle olmazsa olmaz transferler değildi. Biz Icardi çektikten sonra tüm parayı orta sahaya gömecektik. Ondan sonra kanatlar için fırsat transferi kovalayacaktık.

@Hasan Bekir

renktaş hala haluklar vb gazetecilerin bizim bir takım yöneticilerden maddi veya manevi bir çıkar beklentisi olmadığını düşünüyor musun çok merak ediyorum

midşö sergio torreira kaan demirbay ile devam edelim ocağa kadar vazgeçin şu bitikten

Tek olumlu şey Vicino'ya bu kadar tepki gelmesi ve transferi iptal etme ihtimali yükselmesi

Samiyen ve terimportu yasaklayın,erden timuru biz eleştiririz.o iş size kalmaz

Bakambu geldiğinde herkes gayet iyi transfer diyordu, Zaha'da herkes havalaar uçmuştu. Kerem D gayet iyi yerli idi. Angelinho'da yine herkes istiyordu bu transferi hatta Rogerio adı çıkmıştı tepki gelmişti Anfelinho olmuyor diye. Şimdi ne oldu da bu transferler kötülenir oldu? Vecino transferini eleştirinde şimdi önceki işleri neden eleştiriliyor bunu anlamadım ben.

Nef İnşaat iletişim kanalları arasında; 4449 333 no'lu telefondan genel merkezi arama, [email protected] destek e-posta adresine mail gönderme gibi seçenekler yer almaktadır.

Erden timur a ulaşmaya çalışalım arkadaşlar

Icardi ve biraz da Angelino harici net transfer yok. Zaha vr Ziyech ne zaman hazır olacak belli değil. Bakambu dökülüyor, Tete henüz vasat performans veriyor. Demirbay son maçta biraz kıpırdandı. Orta sahaya üç ay bekleyip Lazio’nun rotasyonda kullandığı 32 yaşında temposuz bir herif alıyoruz.
Gidenler desen doğru düzgün para kazandıran yok, alayı kiralık gitti.

Bu transfer döneminde yönetim ve Erden Timur iyi işler yapmadı. Son hamle tüm havayı da bozdu. Her kötü sonuç orta saha transferini akla getirecek. Hadi hayırlısı bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt