Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda onlarca kanat varken gittin Zahayı aldın, hadi millet ortasahaya da para harcayacaksın planlamanı yaptın diye bisey demedi şimdi gidip Vecinoyu aldın. Tam komedi oldu bu transfer malesef

Orta saha tempolu, koşacak bir genç lazımdı. Sabah Torreira'ya yardımcı olacak amele lazım demiştim. Cl maçlarında kaplumbağa hızında orta sahayla direnemezsin. Her şey berbat oldu.

Fred’i almayıp Vecino denen, hiçbir kulüpte 11 oyuncusu olamamış çöpe 3,5m bonservis yıllık 2m maaş bağlamak… BRAVO

Sinirden etmedigim küfür kalmadi.En onemli yere çöp transfer yapilmasinami yanasin,elindeki oyunculari 250 500 bine kiralayip 32 lik bir adama 3.5 milyon verildiginemi yanasın.

İptal edin kardeşim bu transferi başlatmayın plan programa.

Dalga mı geçiyorsunuz taraftarla pulgar dzemali diagne ömer bayram tarzı birini transfer edip sırf transfer yaptık demek için adam alıyosunuz. Geçmişte bir çok örneği var, böyle gelen adam başarılı olamaz zaten.

Yönetim büyük hata yapti. Iyi bir 8 numara alip topu okan hocaya atacaklardi. Artik kötü bir sonucta suclu olan yönetim olacak.

erden timur trolleri bari bugün sussunlar

adama hala gitsin istifa etsin diyen yok eleştirebilelim bırakın da

mabadınızdan saçma sapan şeyler uydurup inanıp insanlara bok atmayı bırakın

2 aydır aleni şekilde kötü transfer yönetimi yapıldı ve bir daha aynısının olmaması için eleştirilecek

Fenerde 6.5 numara arıyor bizde 6.5 numara alıyorduk fener yönetimi şu an bizim Vecino hamlesini gördüyse yarın parayı basar A+ oyuncu çekerler sezon başlamadan bizi kaosa gömerler. Onlarda saçma sapan bir hamle yapması lazım yoksa bu işi kimse kurtaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt