Muhittin Tomruk
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 412
- 190
- 272
ben hastayken yapılmıs bu transfer mert beyErden sen misin
Yahu birader yapılacak iş mi bu saatte bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hastayken yapılmıs bu transfer mert beyErden sen misin
Yahu birader yapılacak iş mi bu saatte bu
Şöyle bir oyuncu aldık.
Ajak Manssverk'ı 6'ya aldı götürdü, nereye alamıyon reis.Alamazsın ki, son gün millet aptal mı sana as oyuncusunu versin, daha sabah yazdım, rotasyonda olan hiçbir adamı alamayiz diye.
Ben 1 sene icinde kazanacak demedim!Quoteladığım post €7.5m diyordu
Yangın ne kadar büyük olursa o kadar iyi belki son dakika gider Ounahi'yi filan alırız.acaba instadan sövsek gelmez mi diye düşündüm de 2.5 maaşı bana verseler fiziksel de yapabilirler
sen olsan ajax a mı gidersin galatasaray a mıYine adını yazacağım. Mannsverk 6'ya gitmiş şimdi baktım, maaşı da max 1 milyondur, 3 yıl bağlasan yine daha ucuz. Çocuk 21 yaşında, aldığımız herifi de cebinden çıkarır. Böyle bakınca az buz rezalet değil bu transfer.
Fofana, Amrabat, Ndidi, Thuram, Partey, De Paul, Höjbjerg bunları diyip Vecino almak JPK'nın gelmesinden hiçbir farkı yok.Bu da ayıp be. Vecino çok iyi oyuncu olmasa da faydalı adam. JPK'yi saymıyorum Berkan'dan falanda 2 gömlek falan iyi oyuncu. Abartmakta üstünüze yok.