Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
video bakayım dedim - ne ara 1 saat içinde 8 tane video yapılmış ne ara editledin ne ara başlık yazdın..

ya valla medya tamamen çete he

Ulan adam okadar şey yaptı kulup için

Sponsorları bile kendi buldu

İcardiyi ve sayısız iyi topçuyu getirdi!

Şampiyon yaptı!

Galatasaray markasını güçlendirdi!

Şu eleştirilere bak bir transfer yüzünden!

Lanet olsun ya vallah lanet olsun!

Birde biat kültürü yoktur! yeriz! filan deniyor bu adama!

Siz eşreflere müstehaksınız!!!!!

Kendimize gelin YETER!

ulan bu işin sonunun nereye gideceğini göremiyormusunuz! bu işin sonu boklu eşref!

Bu adama yapmayın!!!!!!!

Üff Vecino ne tempo yapar he Bayern'e karşı ulan ne topçu buldun be Erden üstadım

geçen sene bjk bile temposuyla içimizden geçmişti b sene x2 olur heralde bir de avrupa fikstürüyle... gg

Vecino 2022-23 Serie A istatistik profili (Lazio formasıyla 1691 dakika oynamış)

Screen Shot 2023-09-04 at 1.31.33 AM.webp

samiyen taksit taksit mesaj atıp milleti daha çok delirtmeğe çalışıyor gibi

Bu da ayıp be. Vecino çok iyi oyuncu olmasa da faydalı adam. JPK'yi saymıyorum Berkan'dan falanda 2 gömlek falan iyi oyuncu. Abartmakta üstünüze yok.
Fofana, Amrabat, Ndidi, Thuram, Partey, De Paul, Höjbjerg bunları diyip Vecino almak JPK'nın gelmesinden hiçbir farkı yok.

Bonservisi yuksek, maasi yuksek, kalibresi dusuk ve de kripto febelilere bayram yaptiran cok kotu bir transfer. Donem kapanmadan iki kanat daha alin da transfer manyagi taraftarlar sevinsin.

Torreira, Oliveira, Kerem Demirbay, Midtsjö.
Bu 4’lü şu an yeterli gibi gelmeye başladı.
Paramız kasada kalsın.

Şuan yönetimin yerinde olsam direk milli maçların iptalini isterim. 14 gün boku yediniz bu taraftar hergun bu saçma ve fahiş fiyatli transfer için sizin kulaklarinizi cinlatacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt