Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabirler degil yönetim yükseltti beklentiyi

Erden timur bizzat kendisi cikti dedi 40 gundur bizi bekleyen oyuncu var daha iyisi en iyisi icin bekletiyoruz

Bu sekilde tabiki beklenti yükseldi

Temmuz ayinda vecino transfer olsaydi ve o tarz aciklamalar yapilmasaydi belki bu kadar tepki olmazdi hatta insanlar oyuncu hakkinda arastirmalar yapardi

Ama isim olarak beklentileri karsilamadigi icin dogal olarak yerden yere vurulacak

Oyuncunun belki de iyi oldugu noktalar vardir takima katkisi olacak bilemeyiz ama suan ne yapacagi hic kimsenin umrunda olmaz

Haftalardir burda yaziyoruz planlama’nin yanlis oldugunu takimdaki uyumu bozdugumuzu yanlis isler pesinde kostugumuzu ama kimseyi ikna edemedik burda

O uçak istanbula inemez hayatım boyunca bu kadar kordine şeikilde bir oyuncuya tepki görmedim ben daha gelmeden hemde… burada olayı anlamayan var hala !!!! Muğdat da geldi oynadı jem pool karacan da geldi.. sen böyle bir kadro kurup en önemli mevkiye bu yaşta bu maliyette oyuncu alamazsın hemde yaz boyu senle uğraşan laziodan alamazsın… önce veratti fofana amrabat vs gibi oyuncu açıklasın bir şekil derim ki CL için lucasa yedek olsun tecrübeli olsun bi kurtarır yönü olur!! Nereden baksan bu trnasfer skandaldır!!! Bu işin içinde başka iş var arkadaşlar ya hoca gider ha erden gider bu işi basite almayın yine her zaman olduğu gibi bizim bizden başka dostumuz da yok düşmanımızda yok bizi sadece kendimiz
Yıpratırız yine iş oraya gidiyor…

32 yaşında sakatlık sorunları yaşayan adama toplam 11 vereceğine midstjö tut Eyüp aydını al en azından para kasanda kalsın sırf orta saha aldık demek için alınıyor vecino bir de Lazio guendouziye 2.5 verecekmiş biz bu adama aynı fiyat maaş bir de 2+1 vermişiz Oliveira kontratı derken nur topu gibi bir tane daha kontrat sorunumuz oldu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi adam yıldız değil, genç değil, düzenli oynamıyor, 3.5 bonservis + 2.5 maaş + 3 yıllık kontrat veriyorsun. Bu herif bu yıl es kaza 10 gol 10 asist ile bile oynasa nasıl göndereceksin seneye acaba.
Tek bir yönden, -şakasız- mantıklı açıklaması yok, harbiden yok.
30 yaşında aldığımız Sergio'nun bile 1 yıl sonraki hali ortada. Hiç mi ders almazsınız. Ödediğin paranın hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacak ve yüzde 99 ihtimalle eldeki oyuncular kadar bile oynayamayacak bir adamdan bahsediyoruz.

Hatalı transfer olduğunu ben de yazıyorum zaten. Plansızlık değil plan başarısız oldu. Bazı transferlerin son günlere bırakılacağı söylenmişti zaten. Burada Amrabat Manu yapmasa o alınacaktı. Burada ana sorun o seviye olmasa da potansiyel bir adam en kötü ayarlanmalıydı yedeği olarak. Plansızlıktan ziyade başarısız hatalı bir plan oldu. Amrabat olsaydı başarılı plan olacaktı. Benim derdim sadece Erden Timur'u eleştirirken işin dozunun kaçtığı bu adam geldiğinde beri ilk defa net başlangıçta hata yaptı ve bu tek hatadan istifa deniyorsa bu nankörlüktür. Transfer tutar tutmaz o ayrı ama ilk defa beklentileri bu denli karşılayamadı ve hemen istifa diyenler var yazık gerçekten.

bu yazın transfer politikasını nasıl buluyorsun renktaş

tek tek oyuncuları sormuyorym

ihtiyaç ile alınanlar dengesi

yerli rotasyonunda ilerleme ya da gerileme

takımın yaş ve maaş seviyesi

total olarak olumlu mu sence

bunlar iyi toreyra vecinoyla oynuycam diyince lazioya kiralamadılar herifi

1693781825246.webp

Zaniolo'dan 15 tane opsiyonla gelecek 3-5 milyon euro'nun bir kaç katını 32 yaşındaki rotasyon topçusuna veriyoruz. Nerede kaldı Galatasaray'ın menfaatleri Erden Timur?

60 k oldu devam durmak yok sabaha kadar 1 gram uyumayacaksam da iptal edilebiliyorsa edilsin uykumdan olmaya razıyım.

32 yasinda, aradigimiz 8 numara ile uzaktan yakindan alakasi yok, 3.5m bonservis, geri donusu olmayan bir transfer, ustelik 2.5m maas. Son gune birakip boyle bir transfer yapmak tam bir fiyasko. Oliveira ile rekabete girecek genc bir scout transferi yapilsaydi hic kimse bir sey demezdi. Breivik alinsaydi cok daha iyiydi.

Bu transfer doneminde Erden Timur’u oyuncu satisi, Zaha’ya verdigi maas ve bu Vecino transferi ile birlikte elestiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt