Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur Karakullukçu: “Galatasaray taraftarına geçmiş olsun. Yangın için artık geç kaldınız. Papatya çayı içme ve sakinleşme zamanı."
düşüncene saygım var ama katılmıyorumOkan Hoca Erden Timur'a orta saha transferi icin son günü mu bekle dedi ? Transferin tek sorumlusu Erden Timur'dur, baska hiç kimse sorumlu değil.
Doğru haber, çok net hatırlıyorum taffarel hatta brezilyadan bulmuştu bu adamı. Büyük tepki alınca vazgeçilmiş ve Muslera alınmıştı.2011 de twitter yoktu
yalan haber
Hatalı transfer olduğunu ben de yazıyorum zaten. Plansızlık değil plan başarısız oldu. Bazı transferlerin son günlere bırakılacağı söylenmişti zaten. Burada Amrabat Manu yapmasa o alınacaktı. Burada ana sorun o seviye olmasa da potansiyel bir adam en kötü ayarlanmalıydı yedeği olarak. Plansızlıktan ziyade başarısız hatalı bir plan oldu. Amrabat olsaydı başarılı plan olacaktı. Benim derdim sadece Erden Timur'u eleştirirken işin dozunun kaçtığı bu adam geldiğinde beri ilk defa net başlangıçta hata yaptı ve bu tek hatadan istifa deniyorsa bu nankörlüktür. Transfer tutar tutmaz o ayrı ama ilk defa beklentileri bu denli karşılayamadı ve hemen istifa diyenler var yazık gerçekten.
Ben değilim ama kimse helal olsun.
Pompaya devam renkdaşımmmmOrtalik yangin yerine dondu..
Yarim saat seviselim dedik 50 kisi mesaj atmis
Vecino Gercek mi??? diye…!
nerden tepki gösterdınız facebooktan mıDoğru haber, çok net hatırlıyorum taffarel hatta brezilyadan bulmuştu bu adamı. Büyük tepki alınca vazgeçilmiş ve Muslera alınmıştı.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi