Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.810
- 20.496
- 2.333
Gündüzle Kamada'yı elinden alan Lazio çöpünü de sana böyle çakar işte. Niye böyle oldu ya Erden üstadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ben yıldız düşkünü biri değilim. Ben burda volkan arslani bile desteklemis adamım. Bu kendini bilmez spor medyasi şöyle adam gelicek böyle gelicek dediginde biri çıkıp yalanladı mi? Üstüne Erden Timur icardi ayarında 2-3 adam gelicek dedi mi? Dedi. Hadi demedi diyelim. Biri çıkıp yav kardeşim bu medyaya inanmayin fasulyeyi fazla kacirmislar osuruyorlar. Biz adam alicaz ama isimli olmicak ihtiyacs göre alicaz dediler mi demediler. Hepsi şu ortamdan memnundu. Sen bu Vecino yu 2 ay önce getirirdin bu adamın yedekten öteye gidemeyecegini Laziodaki herkes biliyordur. 2 ay önce gelse sence böyle yangin olur muydu olmazdi. Şimdi hem bu gelen oyuncuyu kaybettik. Hem sinerjiyi hem yönetimle taraftar arasindaki güveniBir hafta önce yazdım parayı bankalar birliğinden çıkmak için kullanacak başkan
Erden Timur’un elinde kullanacak
para yok muhtemelen tüm eleştiriler de ona yöneliyor şu an çıkıp transfer bütçemiz yok mu desin ?
Ama elimizdeki oyuncuları tutup transferi sonraya bırakıyoruz denilebilirdi , hazır olmayan oyuncular yerine bir tane orta saha transferi yapılabilirdi fazla para gitmezdi
o zaman kimse kızmazdı büyük rezillik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu arkadaş kimse Erden'e git demiyortaraftarın en iyi yaptıgı şey birini yemek ne yazık ki fenerden farkımız bu
fb taraftarı ali kocu indiremedi
ama bizimkiler herşeyi yapabilir
erden bey gider yakında
erden giderse ne icardi kalır ne torreira ne boey ne nelson
berkan taylanlara dönecegiz diye ödüm kopuyor
icardi gelsin diyenlerden daha çok şu an vecino gelmesin diyenlerŞaka maka ilk defa taraftarımızın bir transferde bu kadar konsolide olduğunu görüyorum
Gelsin diyen 1 allahın kulu yok
Yönetimin ne aksiyon alacağını merak ediyorum

Oyuncu umarım gelmez ama doğru bir mantık değil bu. O zaman Guendozi'yi neden bıraktı Marsilya o da mı kötü oyuncu? Oyuncunun yaşı ve maliyetin bize lazım olmayan bir tarzda oluşu üzerinden eleştirmek daha doğru olur.
başarısız olan hertürlü linci yiyecek malesefasla gitmemeli zaten çoğu taraftar da istemez bunu bi dahaki başkanımız olur
Doğru Erden Beyin gitmesi istense suan vecino istemiyoruz değil yonetimistifa tagi açılırdıYahu arkadaş kimse Erden'e git demiyor
Tam tersi taraftar kendisini çok sevdiği için yanlış yapmasını engellemeye çalışıyor
Ama Erden bey benim yaptığım doğrudur deyip taraftarla inatlaşırsa
O zaman kusura bakmayacak
Efendi efendi gidecek
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi