Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündüzle Kamada'yı elinden alan Lazio çöpünü de sana böyle çakar işte. Niye böyle oldu ya Erden üstadım

Bir hafta önce yazdım parayı bankalar birliğinden çıkmak için kullanacak başkan

Erden Timur’un elinde kullanacak
para yok muhtemelen tüm eleştiriler de ona yöneliyor şu an çıkıp transfer bütçemiz yok mu desin ?

Ama elimizdeki oyuncuları tutup transferi sonraya bırakıyoruz denilebilirdi , hazır olmayan oyuncular yerine bir tane orta saha transferi yapılabilirdi fazla para gitmezdi
o zaman kimse kızmazdı büyük rezillik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi ben yıldız düşkünü biri değilim. Ben burda volkan arslani bile desteklemis adamım. Bu kendini bilmez spor medyasi şöyle adam gelicek böyle gelicek dediginde biri çıkıp yalanladı mi? Üstüne Erden Timur icardi ayarında 2-3 adam gelicek dedi mi? Dedi. Hadi demedi diyelim. Biri çıkıp yav kardeşim bu medyaya inanmayin fasulyeyi fazla kacirmislar osuruyorlar. Biz adam alicaz ama isimli olmicak ihtiyacs göre alicaz dediler mi demediler. Hepsi şu ortamdan memnundu. Sen bu Vecino yu 2 ay önce getirirdin bu adamın yedekten öteye gidemeyecegini Laziodaki herkes biliyordur. 2 ay önce gelse sence böyle yangin olur muydu olmazdi. Şimdi hem bu gelen oyuncuyu kaybettik. Hem sinerjiyi hem yönetimle taraftar arasindaki güveni

taraftarın en iyi yaptıgı şey birini yemek ne yazık ki fenerden farkımız bu

fb taraftarı ali kocu indiremedi

ama bizimkiler herşeyi yapabilir

erden bey gider yakında

erden giderse ne icardi kalır ne torreira ne boey ne nelson

berkan taylanlara dönecegiz diye ödüm kopuyor
Yahu arkadaş kimse Erden'e git demiyor

Tam tersi taraftar kendisini çok sevdiği için yanlış yapmasını engellemeye çalışıyor

Ama Erden bey benim yaptığım doğrudur deyip taraftarla inatlaşırsa

O zaman kusura bakmayacak

Efendi efendi gidecek

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şampiyon takımın sağ kanat rotasyonu rashica-zaniolo-yunus

bugün üçü de yok tete-ziyech var. performans verseler bile riske değer mi

forvet arkasına adam alacaksın en banko 2 yerlinden birinin yerine hayvan gibi maaşa adam alıyosun bekle ki hoca birini ortaya evirsin tutar mı tutmaz mı muamma

Vecino transferinde 0 yurt dışı kaynak olması da ilginç. Bir iş mi var diye suphelendiriyor beni.

"Rashica'ya verilecek bonservis ücretinin orta saha transferine aktarılmasına karar verildi." diye haber yapıyorlardı bir de. En başta orta sahaya para ayırmayı unutmuş herhalde bizim vizyonerler.

Oyuncu umarım gelmez ama doğru bir mantık değil bu. O zaman Guendozi'yi neden bıraktı Marsilya o da mı kötü oyuncu? Oyuncunun yaşı ve maliyetin bize lazım olmayan bir tarzda oluşu üzerinden eleştirmek daha doğru olur.

Cok iyi ortasaha alacagız musterih olun diyen kim? Sen misin ben miyim?

lan az durun yeter
y46XdJ.gif

Kimse fırsatçılık yapmasın kimse sevinmesin, biz başarılı olanı göklere çıkardığımız gibi beceriksiz olanı da indirmeyi biliriz. O yüzden Türkiyenin en başarılı kulübüyüz. Papatya çayını da 5 yıldır rezilliğe tamah edenler içebilir.

Millet sinirinden uyuyamıyor balkona çıktım ana avrat sövüp herkesi uyandırasım var. Üstüne bir de dayak yemek var 🤣🤣

Gece gece uykumuz kaçtı iyi mi. Adamın yaşı, bonservisi, maaşı felaket. Eldeki oyunculardan eksiği çok, fazlası yok.

asla gitmemeli zaten çoğu taraftar da istemez bunu bi dahaki başkanımız olur
başarısız olan hertürlü linci yiyecek malesef

dursunda başlarda iyiydi sonra ne yaglı suratı kaldı ne penguenligi

en ufak başarısızlıkta erdenede sövülür özellikle bu transferden dolayı

ama biri kulupten tüm borcunu tahsil etti biri kulup icin 1 milyar tl para verdi

bu kadar tepkiden sonra belki iptal olabilir transfer o yüzden kötü sözler etmeyelım

Yahu arkadaş kimse Erden'e git demiyor

Tam tersi taraftar kendisini çok sevdiği için yanlış yapmasını engellemeye çalışıyor

Ama Erden bey benim yaptığım doğrudur deyip taraftarla inatlaşırsa

O zaman kusura bakmayacak

Efendi efendi gidecek

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru Erden Beyin gitmesi istense suan vecino istemiyoruz değil yonetimistifa tagi açılırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt